Μενού
Καρέκλες των κριτών στο GNTM
Καρέκλες των κριτών στο GNTM | (Facebook Greece’s Next Top Model)
  • Α-
  • Α+

Το GNTM έμεινε για μία τηλεοπτική σεζόν στο συρτάρι και επιστρέφει δυναμικά τη νέα τηλεοπτική χρονιά, με πολλές επιστροφές από τα πάλια. Μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star, στην παρουσίαση του ριάλιτι μόδας θα βρεθεί η Ηλιάνα Παπαεωργίου. 

Όπως διαβάζουμε και στο Τηλεκοντρόλ του Reader, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν συμφώνησε να αναλάβει την παρουσίαση του «Shopping Star», έκανε με το κανάλι προφορική συμφωνία πως εάν και εφόσον το ριάλιτι μόδας επιστρέψει, τότε αυτή θα είναι η νέα παρουσιάστριά του διαδεχόμενη τη Βίκυ Καγιά.

Όρος που βέβαια δεν συμπεριλαμβάνεται στο τρέχον συμβόλαιό της γι’ αυτό θα υπογραφεί και συμπληρωματικό παράλληλα με αυτό που «τρέχει» για τον δεύτερο κύκλο του «Shopping Star» το οποίο πήρε ήδη «πράσινο φως» για τη σεζόν '24 – 25.

Η παραγωγή έχει ξεκινήσει συζητήσεις για την κριτική επιτροπή και σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξουν επιστροφές προσώπων που είδαμε και σε άλλους κύκλους του ριάλιτι, όπως η Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία παρουσιάζει το First Dates, που επιστρέφει σε λίγο καιρό στις οθόνες μας. Επίσης, έχουν γίνει συζητήσεις και με την Έλενα Γαλύφα, την οποία δεν αποκλείεται να δούμε και σε ρόλο κόουτς. 

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο, αμέσως μετά το τέλος του First Dates, με τον χρόνο να πιέζει, καθώς πρόκειται για ένα απαιτητικό project.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA