Μενού
grigoris-gkountaras
Γρηγόρης Γκουντάρας | @MEGA
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκαβα. Οι δυο τους μίλησαν για την πορεία τους στην τηλεόραση, με τον πρώτο να αναφέρεται στη συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου και τη δυσάρεστη εμπειρία του στο «Όλα Γκουντ» στον ΣΚΑΪ. 

«Αυτό που βλέπετε είναι αυθεντικότατο και το καταλαβαίνει ο κόσμος. Όσο εύκολα δημιουργείται (η ένταση), τόσο εύκολα τελειώνει όμως. Γίνεται η μανούρα του αιώνα, πας break, λες "πάμε για φαγητό" και τελειώνει όλο. Εγώ βασικά δεν θέλω να στεναχωριέται η Κατερίνα. Ακόμα κι όταν είχα φύγει από την εκπομπή, με ένοιαζε η Κατερίνα, της έστελνα μηνύματα. Με νοιάζει, γιατί είναι βαθιά καλό παιδί», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Το μεγαλύτερο μάθημα στον ΣΚΑΪ»

«Το μεγαλύτερο μάθημα τηλεοπτικά το πήρα στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑI. Εκεί είδα πράγματα που, τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, είπα: δεν μπορεί να συμβαίνουν. Δεν είναι για να τα πούμε στον αέρα, αφορούν στη δουλειά», αποκαλύπτει στη συνέχεια της συζήτησης ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Αφορούν στη δουλειά αλλά δεν τη βοηθούν. Γίνονταν κι εγώ τα μάθαινα εκ των υστέρων, έλεγα: μου κάνετε πλάκα; Κοιταζόμασταν με τη Ναταλί και λέγαμε: respect στους παρουσιαστές, αν γίνεται έτσι και αντέχουν και την παλεύουν. Και τους τα είπα ότι αυτά δεν γίνονται πουθενά, ήμουν πολύ τίμιος», συμπλήρωσε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA