Μενού
my-style-rocks-katerina-karavatou
My Style Rocks: Κατερίνα Καραβάτου | @GrMyStyleRocks
  • Α-
  • Α+

«Κλειδώνει» όπως όλα δείχνουν όχι μόνο η παραμονή της Κατερίνας Καραβάτου στον ΣΚΑΪ αλλά και η ανάληψη της παρουσίασης του «Power of Love».

Πρέπει να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια δεν έχει άριστες σχέσεις μόνο με τα στελέχη του ΣΚΑΪ αλλά και με αυτά της Acun Medya format της οποίας ήταν και το «My Style Rocks» που ολοκληρώνεται (η εκτέλεση της παραγωγής είχε παραχωρηθεί εσωτερικά στον ΣΚΑΪ τη φετινή σεζόν) αλλά και αυτό που έρχεται.

Το πρώτο ραντεβού σύμφωνα με πληροφορίες της Κατερίνας Καραβάτου και του ΣΚΑΪ πραγματοποιήθηκε στο οποίο της έγινε και η σχετική πρόταση. Ο νέος κύκλος του dating show δεν θα βγει το φθινόπωρο αλλά μέσα στο καλοκαίρι.

Μετά από μια χρονιά με μέτριες έως χαμηλές αποδόσεις στους πίνακες της Nielsen ο ΣΚΑΪ έχει αποφασίσει ως στρατηγική επιλογή να κρατήσει ανοιχτή τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης όλο το καλοκαίρι με δύο ριάλιτι που θα παίζουν back to back το μαγειρικό «Cash Kitchen» και το «Power of Love» στη βραδινή του πλέον εκδοχή που θα ακολουθεί στο Late Prime Time. (ζώνη μετά τις 22.30). Ήδη αναζητούνται οι νέοι παίκτες μέσω του casting call teaser trailer που «τρέχει» στον αέρα του καναλιού του Φαλήρου.

Η Βάνα Μπάρμπα στη μικρή οθόνη 

Μετά από δεκαεπτά χρόνια απουσίας από την ελληνική μυθοπλασία η Βάνα Μπάρμπα επιστρέφει. Η ηθοποιός συμφώνησε τη συμμετοχή της σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια νέα σειρά που θα διαδραματίζεται στη μετεμφυλιακή Ελλάδα. H σειρά θα είναι μικρής διάρκειας – δεκαέξι επεισόδια αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες – και θα έχει πολλά εξωτερικά γυρίσματα.

Προορισμός της η ΕΡΤ ή ο ΑΝΤ1. Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Βάνας Μπάρμπα σε σειρά ήταν το 2007 στην καθημερινή δραματική σειρά του Alpha «Αν μ’ αγαπάς». Τότε είχε κλείσει ένας σχεδόν 20ετης κύκλος για την ηθοποιό στην ιδιωτική τηλεόραση που ξεκίνησε το 1990 με τη «Δίψα» στο Mega και συνεχίστηκε με μεγάλες επιτυχίες όπως το «Τζιβαέρι», το «Σημάδι του Έρωτα», το «Εν Ιορδάνη» και άλλα σήριαλ ευρείας απήχησης.

Η Βάνα Μπάρμπα το 2012 πήρε μέρος ως διαγωνιζόμενη στο «Dancing with the Stars». Παράλληλα με τη νέα σειρά η ηθοποιός συζητά και κινηματογραφική αλλά και θεατρική επιστροφή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA