Ένα επικό περιστατικό επί σκηνής αποκάλυψε ο Γιώργος Χρανιώτης, καθώς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day», λέγοντας πως κατέβασε το παντελόνι μαζί με το εσώρουχο του Θάνου Μπίρκου κατά τη διάρκεια παράστασης.
Ο ηθοποιός καθώς περιέγραψε το περιστατικό, ανέφερε ότι ο συνάδελφός του πλέον προνοεί, φορώντας δεύτερο εσώρουχο:
«Έχουν γίνει πολλά πράγματα. Έχω κατεβάσει ένα παντελόνι μαζί με το εσώρουχο, του κ. Μπίρκου. Ευτυχώς είχε καταλάβει ότι είμαι επίφοβος και φορούσε ένα δεύτερο από μέσα», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, ο Θάνος Μπίρκος σχολίασε το ίδιο περιστατικό, εξηγώντας πώς διαχειρίστηκε την κατάσταση: «Έχει γίνει και φορούσα διπλό εσώρουχο. Εκείνη τη στιγμή είπα ότι έκανα το πρώτο μου γυμνό στο ελληνικό θέατρο. Πάντα φορώ διπλό εσώρουχο, γιατί ξέρω τι είναι ο Γιώργος. Είναι κι αστειάτορας και λέω κάτσε μην κάνει κάτι περίεργο».
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κοξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.