Μενού
giorgos-xraniotis
Γιώργος Χρανιώτης | NDP
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ ήταν καλεσμένος το απόγευμα του Σαββάτου ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την γνωριμία με την σύζυγο του, Γεωργία Αβασκαντήρα αλλά και την απόφαση να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στην Τήνο.

Ο Γιώργος Χρανιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στεφάνι μπήκε γιατί έλεγα ότι θέλω να παντρευτώ παραδοσιακά με θρησκευτικό γάμο στην Τήνο, στο μοναστήρι της κυρά Ξένης όπου υπήρχε και μια μεξικάνικη εσάνς».

«Δεν ήθελα να παντρευτώ όμως ακριβώς, αυτό που με ενδιέφερε και αυτό με ενδιαφέρει ακόμα ήταν το πάρτι και οι ευλογίες. Όχι απαραίτητα οι χριστιανικές, αλλά οι ευχές από τον κόσμο που θα μας συντρόφευαν πολλές φορές στη ζωή μας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ας μην τα παρουσιάζουμε όμως όλα ροζ. Κάποιες φορές μαλώνουμε και μαλώνουμε και πολύ χοντρά, όπως φαντάζομαι όλα τα υγιή ζευγάρια γιατί μου φαίνεται άρρωστο να είναι πάντα όλα μέλι γάλα μέσα σε ένα σπίτι», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Χρανιώτης: «Θυμόμαστε τις ευλογίες»

Στη συνέχεια, εξήγησε: «Όταν συμβαίνει λοιπόν αυτό, θυμόμαστε και εγώ και η Γεωργία τις ευλογίες εκείνες οπότε κάπως λέμε πως δεν θα τις παρακάμψουμε και θα το ξαναπιάσουμε από έναν άλλον δρόμο».

«Δεν θα ήμουν με την γυναίκα μου, αν αισθανόμουν ότι δεν είμαι πια ερωτευμένος μαζί της και έχω μπει σε μια συμβιβαστική σχέση που απλώς είμαστε συνένοχοι στο μεγάλωμα του παιδιού. Είμαστε συνένοχοι στο μεγάλωμα του παιδιού αλλά μπορούμε να είμαστε και από μακριά αν χρειαστεί. Εγώ είμαι ερωτευμένος και με τον μικρό, τον βλέπω και συγκινούμαι, όπως και με άλλον τρόπο με την γυναίκα μου», τόνισε επίσης ο Γιώργος Χρανιώτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA