Η Χρύσα Φώσκολου, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής του Σαββατοκύριακου «Τώρα Μαζί» με τον Σπύρο Χαριτάτο, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από δωμάτιο νοσοκομείου, έχοντας ορό στο χέρι της και παρακολουθώντας OPEN.
«Αργά η γρήγορα όλοι δοκιμάζονται… τουλάχιστον κοντά μου είχα τους ανθρώπους μου, την οικογένειά μου και την απόλυτη συμπαράσταση και στήριξη απ’ την τηλεοπτική μου οικογένεια! Ευχαριστώ το νοσοκομείο Υγεία και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη αντιμετώπιση. Οι μικρές περιπέτειες είναι για να μας κάνουν πιο δυνατούς και να εκτιμούμε ό,τι έχουμε» έγραψε στο Instagram.
Δείτε το story που έκανε η Χρύσα Φώσκολου

- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Το ψηφιακό κάτεργο του «έρωτα»: Υπάλληλος των 2 δολαρίων απαντάει στα μηνύματά σου στο OnlyFans
- Η Kάιλι Τζένερ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ποζάρει χωρίς φρύδια με τσιγάρο στο στόμα και σουτιέν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.