Για την υποβολή των φορολογικών τους δηλώσεων μίλησαν on air οι παρουσιαστές της εκπομπής «Action Τώρα», Ντόρα Κουτροκόη και Νίκος Υποφάντης.
Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχει έχει υποβάλει τη δήλωση και τότε η συνάδελφός του σχολίασε με χιούμορ: «Εμείς είμαστε συνεπείς φίλε μου, δεν είμαστε σαν κάτι άλλους!».
Ο Νίκος Υποφάντης είπε στον αέρα της εκπομπής ότι είναι στο τσακ πριν πατήσει το κουμπί, αλλά δεν το κάνει για να μην του... έρθει η «λυπητερή».
Ο διάλογος Κουτροκόη - Υποφάντη
«Γιατί το καθυστερείς;», τον ρώτησε η Ντόρα Κουτροκόη.
«Για να μου έρθει πιο αργά η λυπητερή. Μπορώ να κάνω διακοπές ελεύθερα και να μην έχω τη δαμόκλειο σπάθη του έφορα πάνω από το κεφάλι μου;», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.
«Δεν τη γλιτώνεις παιδί μου, θα την πληρώσεις ούτως ή άλλως. Με το που θα την κάνεις, η πρώτη δόση θα σου έρθει με τη μία», σχολίασε η Ντόρα Κουτροκόη, πριν την ατάκα της περί συνέπειας.
- Καταγγελία «βόμβα» για δημόσιο νοσοκομείο: «Μου έκαναν γαστροσκόπηση χωρίς αναισθησία, έβριζαν επειδή σχόλαγαν»
- Είμαστε ήδη εκεί: 6 χώρες και ένα ελληνικό νησί που σε πληρώνουν για να μετακομίσεις εκεί
- Οι ρουκέτες του Σαμαρά, ο λόγος που διάλεξε ΑΝΤ1 για τη συνέντευξή του και η μεθοδικότητα του Τσίπρα
- Ανατροπή για Βορίζια: Μετά τη βόμβα πυροβολούσαν τα σπίτια των Καργάκηδων - Η αστυνομική δύναμη ήταν για τον... Βορίδη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.