Μενού
open-action-zontani-syndesi
Η τηλεοπτική συνάντηση των δύο ρεπόρτερ | Glomex
  • Α-
  • Α+

Το λιμάνι του Πειραιά έχει την τιμητική του αυτές τις ημέρες αφού τόσο ο καύσωνας όσο και το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου και πολλοί έχουν πάρει την καλοκαιρινή τους άδεια, έχει ως αποτέλεσμα πολλοί κάτοικοι να εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα και τα πλοία να φεύγουν γεμάτα.

Οι ρεπόρτερ των ενημερωτικών εκπομπών βρίσκονται καθημερινά στο λιμάνι και μεταφέρουν τον παλμό. Ωστόσο, δεν συναντούν μόνο τους ταξιδιώτες, αλλά και παλιούς τους φίλους. 

Έτσι, το πρωί του Σαββάτου (15/7) ο ρεπόρτερ του Action 24, Κωνσταντίνος Καλογεράς συνάντησε - προς το τέλος της ζωντανής σύνδεσης - τη συνάδελφό του από το Open, Σοφία Ορφανού, με την οποία ήταν συμφοιτητές. 

«Και πριν σας αποχαιρετήσω, να πω καλημέρα στο Open και τη Σοφία Ορφανού που είναι εδώ και κάνουμε μαζί ρεπορτάζ», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα ο ρεπόρτερ.

«Εδώ με τον καύσωνα, δουλεύουμε κι εμείς», απάντησε εκείνη με τον Κωνσταντίνο Καλογερά να αναφέρει: «Εδώ, κάθε μέρα λιμάνι… Με Σοφία Ορφανού, που ήμασταν και συμφοιτητές».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.