Μενού
Η Ιωάννα Μαλέσκου σε βραδινή εμφάνισή της
Ιωάννα Μαλέσκου | (NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ)
  • Α-
  • Α+

Οι τελευταίες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου σε σχέση με το τηλεοπτικό της παρελθόν, αλλά και μέλλον σε συνδυασμό με μια τηλεφωνική της παρέμβαση σε εκπομπή ίσως είναι ο προπομπός για το πώς σκοπεύει να κινηθεί αναφορικά με την επιστροφή της στη μικρή οθόνη.

«Μου έχουν λείψει οι τηλεθεατές, γιατί αγαπώ την επαφή με τον κόσμο. Με την πρώτη σωστή συνθήκη να επιστρέψω. Μου αρέσει η πρωινή ζώνη αλλά, επειδή βλέπω πλέον τα πάντα διαφορετικά, δεν είμαι αρνητική και κάθετη σε κάτι, όπως ήμουν παλιότερα.

Και σε τηλεπαιχνίδι θα μπορούσα να με δω, αρκεί να ένιωθα ότι έχω κάτι να δώσω» ανέφερε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες.

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου καλέστηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» στο Open με αφορμή τη συνάντηση που είχαν Κατερίνα Ζαρίφη και Ιωάννα Μαλέσκου σε κοσμικό κάλεσμα.

«Κρατάω τη χθεσινή μας ατάκα: όπου βλέπετε ομορφιά και φως, αμολάτε τες!», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου ενώ όταν η οικοδέσποινα της πρότεινε να επιστρέψει με ένα πρόγραμμα στη βραδινή ζώνη, εκείνη απάντησε: «Αλήθεια; Μου δυναμιτίζεις τη σκέψη αυτή τη στιγμή».

Πληροφορίες του Reader αναφέρουν πως έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος επαφών της Ιωάννας Μαλέσκου με την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη με πολλά πρότζεκτς να έχουν πέσει πάνω στο τραπέζι: Από ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή στο Open τις καθημερινές ή τα Σαββατοκύριακα μέχρι την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού που θα προταθεί από την εταιρεία παραγωγής σε διάφορα κανάλια ακόμη και late night εκπομπή.

To μόνο βέβαιο είναι πως έχοντας βιώσει τη χαρά της μητρότητας και συμπληρώνοντας το καλοκαίρι απουσία δύο ετών από τη μικρή οθόνη η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έτοιμη να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA