Μενού
Το καστ της σειράς «Έρωτας Φυγάς»
Πρωταγωνιστές της σειράς «Έρωτας Φυγάς» | OPEN TV
  • Α-
  • Α+

Με ένα λιτό εσωτερικό email από την εταιρεία παραγωγής «Αργοναύτες» ενημερώθηκαν οι συντελεστές της καθημερινής σειράς του Open «Έρωτας Φυγάς» για την ολοκλήρωση της σειράς στο 110ο επεισόδιο. Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος υπήρξαν αντιδράσεις από ηθοποιούς στο Twitter αλλά πολύ εντονότερες από τους φανατικούς τηλεθεατές του δραματικού σίριαλ εποχής.

Πράγματι, είναι πρωτοφανές μια σειρά με πρωτιά σε ποσοστά θεαματικότητας στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική ζώνη των 20:00 στο σύνολο του κοινού και διψήφιο νούμερο στο δυναμικό κοινό σε ένα κανάλι μάλιστα με πολύ χαμηλότερο ημερήσιο μέσο όρο τηλεθέασης να διακόπτεται, ωστόσο έχει συμβεί και μάλιστα όχι και στο τόσο μακρινό παρελθόν.

Γιατί «κόβεται» ο Έρωτας Φυγάς

«Βασιλιάδες» και «Κάτω Παρτάλι» δεν συνεχίστηκαν στο παλιό Mega λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων του σταθμού τότε. Οικονομικοί είναι και οι λόγοι που δεν συνεχίζεται η δραματική σειρά εποχής στο Open.

Το καθημερινό σίριαλ σε συγγραφική επιμέλεια Δημήτρη Αποστόλου που είχε εγκριθεί την περίοδο της διοίκησης του Open από το δίδυμο Λάτσιος – Μασούρου έμεινε εκτός της τελικής συμφωνίας του Open με την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη για τη χρηματοδότηση του συνόλου του ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού έναντι απόδοσης του διαφημιστικού χρόνου.

Τα γυρίσματα ολοκληρώνονται τις επόμενες μέρες και η προβολή της σειράς μέσα στο Φεβρουάριο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπήρξε το προηγούμενο καλοκαίρι από τουλάχιστον τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς η μετακόμιση δεν μπορεί να συμβεί τρεις μήνες πριν τη λήξη της τηλεοπτικής περιόδου.

Υπάρχει το ενδεχόμενο -με μικρές πιθανότητες- ένας τρίτος κύκλος της σειράς να βγει στον «αέρα» το επόμενο φθινόπωρο από άλλο κανάλι. Όμως θα πρέπει να συμφωνήσουν οι περισσότεροι εκ των βασικών συντελεστών της σειράς που πλέον αποδεσμεύονται.

Ήδη μάλιστα κάποιοι ξεκίνησαν συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής του «Έρωτα Φυγά», «Αργοναύτες» για τη συμμετοχή τους σε κάποια άλλη σειρά από τη νέα σεζόν.

Αν και το κλίμα είναι βαρύ, ο Δημήτρης Αποστόλου θα γράψει, σύμφωνα με πληροφορίες του «Reader» ένα φινάλε που θα αφήνει περιθώρια για τη συνέχεια κάποιων εκ των βασικών ιστοριών στο μέλλον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA