Παίκτης στο The Chase έκανε ένα συναρπαστικό παιχνίδι έχοντας απέναντί του τη «γυναίκα με τα μαύρα». Ο Αναστάστης έφτασε στον τελικό και αντιμετώπισε την chaser με 6.600 ευρώ στον πίνακα. Κατάφερε να απαντήσει σωστά σε πολύ δύσκολες ερωτήσεις και κέρδισε τελικά το χρηματικό έπαθλο.
Ο παίκτης ανέφερε ότι τα χρήματα θα υποστηρίξουν το έργο του Συλλόγου ατόμων με διαβήτη Κεφαλλονιάς και Ιθάκης «Στάση ζωής».
«Θα τρελαθώ! Τώρα τι να σου πω κι εγώ; Σε ευχαριστώ ειλικρινά» είπε συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου στο Chase και συνέχισε: «Χαίρομαι, που όταν δίνεται η ευκαιρία, μπορώ να κάνω κι εγώ κάτι. Φιλιά στον σύλλογο και στην πατρίδα μου» είπε η παρουσιάστρια.
- Κάντο όπως τα Τρίκαλα: Πώς η πόλη έγινε «ανοιχτή γκαλερί που ανήκει σε όλους»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.