Μενού
mega
Youtube
  • Α-
  • Α+

Σε ένα ματς για γερά νεύρα η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα νίκησε τη Σεβίλλη στα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια) και για πρώτη φορά στην ιστορία της κατέκτησε το UEFA Super Cup σε έναν σπουδαίο τελικό που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα έγινε από το Mega και το κοινό παρακολούθησε το pre – game με τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Παναγιώτη Περπερίδη στο Μεγάλο Κανάλι.

Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, η Βελίκα Καραβάλτσιου βρέθηκε στον Πειραιά όπου και συνάντησε πλήθος κόσμου το οποίο είχε στηθεί από νωρίς για να παρακολουθήσει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Σεβίλλη στην τοποθετημένη γιγαντοοθόνη. Όλοι, σχεδόν, υποστήριζαν την ομάδα της Αγγλίας… πλην ενός!

Ειδικότερα, πλησιάζοντας μια παρέα νεαρών αγοριών, η Βελίκα Καραβάλτσιου έμελλε να δεχθεί ένα απρόσμενο σχόλιο για τον υποστηρικτή της ισπανικής ομάδας. «Μάντσεστερ Σίτι! Σίτι! Μόνο Σίτι» αναφώνησαν όλοι, με μια φωνή, όταν πλησίασε πλάι ένα άνδρας με την Ισπανική σημαία στα χέρια.

«Αυτός είναι λίγο ανώμαλος» έσπευσε να προσθέσει με χιούμορ, μέλος της παρέας κάνοντας σύσσωμη την δημοσιογραφική ομάδα του Μεγάλου Καναλιού να ξεσπάσει σε γέλια με την Βελίκα Καραβάλτσιου να υπογραμμίζει με χαμόγελο, εν συνεχεία, πως και εκείνη υποστηρίζει την Μάντσεστερ Σίτι!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA