Μενού
monarca-basilissa-tis-tekilas
Η βασίλισσα της τεκίλας | @YouTube/Netflix
  • Α-
  • Α+

Η βασίλισσα της τεκίλας (Monarca) έγινε δεκτή με θερμά σχόλια από τους θεατές του Netflix αλλά ακυρώθηκε, όπως αρκετές άλλες κατά καιρούς. 

Στη μεξικανική δραματική τηλεοπτική σειρά με παραγωγό τη Σάλμα Χάγιεκ, η Άνα Μαρία επιστρέφει στο Μεξικό μετά από απουσία 20 χρόνων και διεκδικεί τον έλεγχο της οικογενειακής αυτοκρατορίας τεκίλας που απειλείται από τα μυστικά και τη διαφθορά.

Το να φέρεις το επώνυμο Carranza είναι προνόμιο για λίγους, σημαίνει ότι είσαι μέλος μιας από τις πιο ισχυρές οικογένειες στο Μεξικό και κατέχεις μια αυτοκρατορία τεκίλα με παράδοση εκατοντάδων ετών. Όμως στον κόσμο της Monarca, από την παράδοση μέχρι την προδοσία υπάρχει μόνο ένα ποτό.

Βασίλισσα της Τεκίλας (Monarca)

Η μεξικανική δραματική τηλεοπτική σειρά δημιουργήθηκε από τον Diego Gutiérrez και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είδαμε τους Osvaldo Benavides, Juan Manuel Bernal, Rosa María Bianchi και Irene Azuela.

Η βασίλισσα της τεκίλας (Monarca) γυρίστηκε στο Μεξικό και περιλαμβάνει ίντριγκες, δολοπλοκίες, βία και σεξ. Έκανε πρεμιέρα το 2019 και ο δεύτερος κύκλος βγήκε on air το 2021. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA