Μενού
απαραδεκτοι1
  • Α-
  • Α+

Οι «Απαράδεκτοι» διήρκεσαν μόλις μιάμιση τηλεοπτική σεζόν και μας χάρισαν κάτι λιγότερο από 50 επεισόδια (μαζί με τις εορταστικές παραγωγές). Η τηλεοπτική «παρέα» του Σπύρου και της Δήμητρας έχει κερδίσει το στοίχημα με τη διαχρονικότητα και προκαλεί γέλιο μέχρι και σήμερα, 31 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε από το Mega, και 19 μετά τον θάνατο του Βλάση Μπονάτσου.

Στοιχείο της επιτυχίας της σειράς ήταν το γεγονός ότι οι τέσσερις ηθοποιοί υποδύονταν τους φίλους, αλλά ήταν και στην πραγματικότητα παρέα (επίσης και οι Ρένια Λουιζίδου-Βασίλης Χαλακατεβάκης ήταν πολύ κοντά στους τέσσερις πρωταγωνιστές). 

Περνούσαν καλά, κι αυτό έβγαινε στα γυρίσματα

Η σειρά ολοκλήρωσε τη διαδρομή της τους πρώτους μήνες του 1992. Η σεναριογράφος Δήμητρα Παπαδοπούλου επέλεξε να μην «τυποποιήσει» το γράψιμο της και η «παρέα» αποχαιρέτησε το κοινό της, πριν γίνει «βαρετή». Ο χωρισμός αυτός βέβαια, ήταν επί της οθόνης, καθώς στη συνέχεια ο ένας πρωταγωνιστής έκανε γκεστ εμφάνιση στη σειρά του άλλου (πχ. Δήμητρα Παπαδοπούλου στης «Ελλάδος τα Παιδιά») και οι real life παρέες συνέχισαν, ακόμα πιο δυνατές.

Δεν έλειψε όμως και μια επανένωση τηλεοπτική, για την εκπομπή «Άλλα Κόλπα», του Βλάση Μπονάτσου. Ήταν η πρώτη φορά μετά από το τέλος των «Απαράδεκτων» που οι τέσσερις πρωταγωνιστές εμφανίζονταν μαζί, μιλώντας για ένα επεισόδιο που δεν παίχτηκε ποτέ(!), για το χριστουγεννιάτικο, μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, που είχε γυριστεί στο ίδιο στούντιο, και για τον Βλάση, που είχε ως έθιμο(!) να αργεί βασανιστικά σε κάθε τηλεοπτικό γύρισμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA