Ένα από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα στην ιστορία των ελληνικών αγώνων ράλι -και σίγουρα το πιο δημοφιλές για το κοινό- οι Τζίγγερ (Γιάννης Βαρδινογιάννης) και Κώστας Στεφανής, βρίσκεται ξανά στο cockpit ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου.
Επαναλαμβάνουν κάτι, που είχαν κάνει πριν από δύο χρόνια για το TractioN, ξεσηκώνοντας τους φίλους του σπορ, οι οποίοι είχαν εκφράσει, τότε, στα social media με ενθουσιασμό την επιθυμία να τους δουν ξανά σε πλήρη αγωνιστική δράση.

Ωστόσο, αυτή τη φορά το γεγονός της επανασύνδεσης είναι τελείως διαφορετικό και ακόμη πιο ενδιαφέρον. Μπροστά στην κάμερα του TractioN, διανύουν τα πρώτα χιλιόμετρα με το ολοκαίνουργιο Ford Fiesta Rally 3.
Φορώντας τις αυθεντικές αγωνιστικές φόρμες τους, της δεκαετίας του '90, οι Τζίγγερ - Στεφανής πατούν τέρμα γκάζι, όπως πάντα άλλωστε, δοκιμάζοντας σε μια χωμάτινη διαδρομή τις δυνατότητες του Ford Fiesta Rally 3, ενός ξεχωριστού, σκληροπυρηνικού οχήματος, με σημερινή τεχνολογία σε κάθε του λεπτομέρεια.

Μετά από «μπούκες», πλαγιολισθήσεις, άλματα και όλα όσα περιλαμβάνει το... μενού της οδήγησης ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου, οι Τζίγγερ - Στεφανής μοιράζονται με τους τηλεθεατές του TractioN εμπειρίες, σκέψεις και την αίσθησή τους από την επάνοδο στο cockpit, φυσικά με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο.
Όλα αυτά συμβαίνουν μόνο στο TractioN.
Δείτε το τρέιλερ για την εκπομπή της Κυριακής (04/02):
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.