Μενού
Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυρίουχος
Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυρίουχος
  • Α-
  • Α+

Ο Θανάσης Χειμωνάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την εποχή που έγραφε τις ερωτήσεις για το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος». Ο γνωστός συγγραφέας αποκάλυψε ένα λάθος που είχε γίνει σε ερώτηση, στην οποία όλες οι απαντήσεις ήταν σωστές.

«Ήταν η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει, πολύ ενδιαφέρουσα, τέλεια ωράρια, δούλευες από το σπίτι σου, πάρα πολύ καλά λεφτά. Ξεκίνησα να το κάνω γύρω στο 2003-2004 και το έκανα μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 2000. Τότε φτύναμε αίμα, παίρναμε εγκυκλοπαίδειες, βγάζαμε τα μάτια μας για να βρούμε ερωτήσεις. Τώρα μπαίνεις στο Google και έχεις 200 ερωτήσεις μέσα σε ένα δευτερόλεπτο», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Χειμωνάς.

«Είχα διάφορες εγκυκλοπαίδιες, τις διάβαζα από το πρωί μέχρι το τέλος και ότι μου έκανε εντύπωση το έβαζα στις ερωτήσεις. Οι ερωτήσεις περνούσαν από ελεγκτές, αλλά είχε γίνει λάθος όταν ήμουν εγώ, με αυτόν που είχε πάρει το μεγαλύτερο ποσό. Είχε γίνει λάθος με το σήμα της Ολυμπιακής Επιτροπής, που ήταν και οι τέσσερις απαντήσεις σωστές. Αυτός είπε μία και πήρε τα λεφτά. Ήταν υπέρ του το λάθος.

Μπορώ να πω με υπερηφάνεια ότι εγώ δεν είχα γράψει την ερώτηση, δεν είχα καμία σχέση», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Θανάσης Χειμωνάς.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από το 13:30'-16:50'

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA