Η επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» έρχεται με δραματικές εξελίξεις. Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη (5/10) στις 21:00, ο Δημοσθένης βγάζει για φαγητό στην ταβέρνα μία άγνωστη γυναίκα, την Ξένια (Άντρεα Χάννα), και όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι ζευγάρι.
Από την άλλη, η Αρετή πιέζει την Ασπασία να της πει τι είναι αυτό που την απασχολεί, αλλά εκείνη ντρέπεται να της μιλήσει και κρατάει για τον εαυτό της το ένοχο μυστικό της.
Η Αθηνά και η Μαργαρίτα, όσο περνούν οι μέρες, προβληματίζονται με τη στάση της Φιλιώς η οποία έχει κλειστεί στο δωμάτιό της και ζωγραφίζει δυσάρεστες και ζοφερές εικόνες.
Η Ασπασία, μην αντέχοντας άλλο την ψυχρή στάση του Δημοσθένη απέναντί της, τον ρωτάει ευθέως ποια θα είναι στο εξής η σχέση τους, κι εκείνος εκρήγνυται.
Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Πέμπτης (5/10)
Η Γη της Ελιάς: Από Κυριακή έως Παρασκευή στις 21:00 στο Mega
- «Είμαστε πια σε αχαρτογράφητα νερά»: Έχει μπει η Ελλάδα στον πόλεμο;
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.