Μενού
Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω σε σκηνή της σειράς
Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω σε σκηνή της σειράς | Mega
  • Α-
  • Α+

Η επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» επιστρέφει με δραματικές εξελίξεις. Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα (1/4) στις 21:00 η στιγμή της απολογίας της Χάιδως πλησιάζει και η αγωνία της είναι μεγάλη.

Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα πείθει τον Λυκούργο να μην αφήσει την υπεράσπιση της Αρετής. Η Βασιλική και η Αριάδνη έρχονται όλο και πιο κοντά, γεγονός που δίνει μεγάλη χαρά στον Στάθη και την Ιουλία.

Η Κούλα βρίσκει ακόμα ένα ψέμα και ζητάει κι άλλα χρήματα από την Ασπασία. Η Μαργαρίτα καταθέτει στο δικαστήριο και λέει τα καλύτερα για τη Χάιδω, αλλά στη συνέχεια τη στριμώχνει ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής.

Ακολουθεί η απολογία της Χάιδως όπου η κατηγορούμενη αφηγείται με συγκινητικό τρόπο όσα έγιναν την ημέρα που σκότωσε τον Σωτήρη Βαφέα στους πορτοκαλεώνες.

Η Αντωνία και η Αλκμήνη πλακώνονται στο ξύλο μπροστά στην Ισμήνη, η οποία αποφασίζει το τέλος της συνεργασίας τους. Ο Ισίδωρος καλεί την Αφροδίτη και τη ρωτάει για την κατάσταση του Μάνου. Η απάντησή της θα τον θορυβήσει.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας (1/4)

Η Γη της Ελιάς, από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21.00 και Παρασκευή στις 21.40 στο Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA