Η επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» έρχεται με δραματικές εξελίξεις. Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη (30/11) στις 21:00 το γλέντι του γάμου ξεκινά και ο Πότης με την Άννα τραγουδούν όλη τη νύχτα, ενώ η Αριάδνη ρίχνει συνέχεια κλεφτές ματιές στον Χρήστο. Η απουσία του Δημοσθένη, βάζει την Ασπασία σε σκέψεις ότι μπορεί να την απατάει.
Ο Κουράκος επισκέπτεται τον Ορέστη με σκοπό να του μιλήσει για τη Δήμητρα, αλλά κάτι που ακούει τον κάνει να νιώσει υπερβολικά άσχημα. Έπειτα από προτροπή της Αρετής, η Αντωνία πηγαίνει στο καφενείο κι αποκαλύπτει στον Μιλτιάδη ότι είχε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με την Αλκμήνη.
Στο μεταξύ, ο Μάνος ζητάει από τη Μαρίνα να προσπαθήσουν πάλι για να κάνουν παιδί. Το διαζύγιο του Λυκούργου και της Χάιδως βγαίνει κι ο χωρισμός τους είναι πλέον επίσημος.
Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Πέμπτης (30/11)
Η Γη της Ελιάς, από Κυριακή έως Παρασκευή στις 21:00 στο Mega.
- Τα δύο σοβαρά νοσήματα που προκαλεί ο χανταϊός - Πώς μεταδόθηκε στο κρουαζιερόπλοιο
- Το ελληνόπουλο που συνεργάζεται με την NASA στα 15 του - Ποιος είναι ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος
- Αφροδίτη Χατζημηνά: Η ατάκα που ξάφνιασε τον Λιάγκα - «Έχω μια κόρη 4,5 ετών»
- Πέθανε η ηθοποιός Κλερ Μοριέ σε ηλικία 97 ετών - Ο εμβληματικός ρόλος της στην «Αμελί»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.