Η επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» επιστρέφει με δραματικές εξελίξεις. Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Τετάρτη (28/2) στις 21:00 η Βασιλική και η Χάιδω ανησυχούν με την περίεργη συμπεριφορά του Φίλιππου. Ο Τζον ξεκινά την επαγγελματική συνεργασία με τον Στάθη, ενώ ο Δημοσθένης επιβεβαιώνει ότι το παιδί της Ξένιας είναι δικό του.
Η Ασπασία γυρίζει σελίδα στη ζωή της, καθώς ετοιμάζεται να αγοράσει καινούργιο σπίτι. Η Δήμητρα αποφεύγει τον Κουράκο, αλλά δεν εκμυστηρεύεται σε κανέναν τι είναι αυτό που την απασχολεί.
Η Αφροδίτη πενθεί την απώλεια της κ. Ευτέρπης και ο Χρήστος τής συμπαραστέκεται, ενώ ο Μάνος, αγανακτισμένος από την κατάσταση με την Αμαλία, προτείνει στη Μαρίνα να τα παρατήσουν όλα και να πάνε στην Ισπανία. Η Βασιλική βλέπει τον Χρήστο και την Αριάδνη να μπαίνουν μαζί στον ξενώνα.
Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τετάρτης (28/2)
- Λεκτικός: Το «μήνυμα του διαβόλου» και το μοιραίο τσίμπημα του σκορπιού
- Χασάπης του Ροστόφ: Ο «Κόκκινος αντεροβγάλτης» που σκόρπισε θάνατο στη Σοβιετική Ένωση
- «Πέντε μισθούς»: Τα αστρονομικά χρήματα που κέρδιζαν οι μουσικοί σε πανηγύρια του '50
- Ηλικιωμένα αδέρφια παίζουν... σφαλιάρες live για περιουσία στη Μύκονο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.