Η επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» επιστρέφει με δραματικές εξελίξεις. Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Παρασκευή (19/4) στις 21:40 η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τη χήρα του Τάσου, θεωρώντας πως αυτή θα την οδηγήσει στην αθώωση της Αρετής.
Η αλλόκοτη συμπεριφορά του Μάνου συνεχίζεται, ενώ η Αμαλία μαθαίνει ότι κάνει χρήση αμφεταμινών.
Η Χάιδω έχει αποτραβηχτεί από όλα, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να ορθοποδήσει για χάρη της κόρης της. Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς αναλαμβάνει προστάτης της οικογένειας και πιέζει τις δύο γυναίκες να επιστρέψουν στη καθημερινότητά τους.
Ο Δημοσθένης δείχνει καλό χαρακτήρα προκειμένου να μάθει με ποιον έχει σχέση η Ειρήνη, αλλά η Ασπασία τη συμβουλεύει να μην του πει. Η Κούλα αποφυλακίζεται και κάνει όνειρα για τη νέα της ζωή στο σπίτι της Αρετής.
Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Παρασκευής (19/4)
Η Γη της Ελιάς, από Κυριακή έως Τρίτη, Πέμπτη στις 21.00 και Παρασκευή στις 21.40 στο Mega.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.