Η επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» έρχεται με δραματικές εξελίξεις. Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Παρασκευή (10/11) στις 21:00 ο Φίλιππος ζητάει τη βοήθεια της Ισμήνης προκειμένου να τα ξαναβρούν οι γονείς τους, αγνοώντας όμως τους πραγματικούς λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό.
Παράλληλα, η Βασιλική ντρέπεται για τη φιλοξενούμενη του πατέρα της, μη γνωρίζοντας πως η Αριάδνη είναι ετεροθαλής αδελφή της. Η Αλκμήνη ανακοινώνει στην Αντωνία πως θα γυρίσει στο σπίτι, αλλά με αυστηρά φιλικές διαθέσεις. Ο Στάθης συστήνει την Αριάδνη στον Λυκούργο, ενώ όλο το χωριό κουτσομπολεύει για την παρουσία της στο πλευρό του Στάθη.
Η είδηση δεν θα αργήσει να φτάσει και στα αυτιά της Αρετής, η οποία θα γίνει έξαλλη. Ο Στράτος καταφέρνει να μάθει ότι η Αριάδνη κρύβεται στη Μάνη και πηγαίνει να τη βρει.
Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Παρασκευής (10/11)
Η Γη της Ελιάς, από Κυριακή έως Παρασκευή στις 21:00 στο Mega
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.