Μενού
Σκηνή από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς»
Σκηνή από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» | (Glomex / Mega)
  • Α-
  • Α+

Η επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με τις εξελίξεις. Απόψε Τετάρτη (17/4) δεν θα προβληθεί νέο επεισόδιο, καθώς στις 22:00 θα μεταδοθεί ο αγώνας για το Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Γη της Ελιάς θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Πέμπτη, 18 Απριλίου με συνταρακτικές εξελίξεις. Στο επόμενο επεισόδιο, η είδηση για τον θάνατο του Βαφέα παρηγορεί τον Λυκούργο, ο οποίος θεωρεί ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη, όμως η Χάιδω εξακολουθεί να κατηγορεί τον εαυτό της για τον χαμό του γιου της.

Ο Τζον κερδίζει τη Φιλιώ μέρα με τη μέρα, και αποφασίζουν με την Αθηνά να προχωρήσουν στον γάμο τους γύρω στα τέλη Ιουνίου. Η Αφροδίτη πηγαίνει συστηματικά στην ταβέρνα μετά το ιατρείο και βοηθάει τον Χρήστο. 

Η Θεοδώρα εξακολουθεί να πίνει παρά τις πιέσεις του Μιλτιάδη που της ζητάει να κόψει αυτή την κακή συνήθεια. Η Ειρήνη σκέφτεται να προχωρήσει τη σχέση της με τον Παρασκευά, ενώ ο Δημοσθένης ζητάει από τον Βαγιάκο να μάθει με ποιον τραβιέται η κόρη του. 

Η ημέρα της αποφυλάκισης της Κούλας πλησιάζει και η Αρετή ζορίζεται στη σκέψη πως θα μείνει μόνη. Η Ισμήνη βάζει πωλητήριο στην επιχείρησή της. 

Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Πέμπτης (18/4)

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (19/4)

Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τη χήρα του Τάσου, θεωρώντας πως αυτή θα την οδηγήσει στην αθώωση της Αρετής. Η αλλόκοτη συμπεριφορά του Μάνου συνεχίζεται, ενώ η Αμαλία μαθαίνει ότι κάνει χρήση αμφεταμινών. Η Χάιδω έχει αποτραβηχτεί από όλα, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να ορθοποδήσει για χάρη της κόρης της.

Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς αναλαμβάνει προστάτης της οικογένειας και πιέζει τις δύο γυναίκες να επιστρέψουν στη καθημερινότητά τους. Ο Δημοσθένης δείχνει καλό χαρακτήρα προκειμένου να μάθει με ποιον έχει σχέση η Ειρήνη, αλλά η Ασπασία τη συμβουλεύει να μην του πει. Η Κούλα αποφυλακίζεται και κάνει όνειρα για τη νέα της ζωή στο σπίτι της Αρετής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA