Τελευταία εκπομπή η σημερινή στην ΕΡΤ για τη Χριστίνα Βίδου, συμπαρουσιάστρια των «Συνδέσεων», η οποία στην αποφώνησή της αποχαιρέτησε όλους όσοι συνεργάστηκε τα τελευταία τριάμισι χρόνια στη δημόσια τηλεόραση.
Η Χριστίνα Βίδου ευχαρίστησε τον πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της, ενώ τα βλέμματα τράβηξε ο Κώστας Παπαχλιμίντζος, ο οποίος εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με λουλούδια στα χέρια.
«Τώρα κοιτάξτε, είναι από αυτές τις στιγμές που όσο και αν τις έχεις προετοιμάσει, πολύ δύσκολα μπορείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων με την αξιοπρέπεια που ήθελες» είπε αρχικά η Χριστίνα Βίδου.
«Λένε ότι πρέπει να είμαστε επαγγελματίες σε όλα, όσοι είμαστε δημοσιογράφοι και βγαίνουμε μπροστά. Υπάρχουν κάποια πράγματα όμως και στιγμές, όπως κι αυτή, που δεν μπορείς να είσαι εντελώς επαγγελματίας» συνέχισε η δημοσιογράφος.
«Και όσες λέξεις και αν έρθουν στο μυαλό μου, μόνο μία κυριαρχεί, ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Και θα σας πω πως σήμερα είναι τελευταία ημέρα, που είμαι εγώ κομμάτι αυτής της εκπομπής που λέγεται Συνδέσεις» πρόσθεσε η Χριστίνα Βίδου.
«Που είμαι εγώ κομμάτι αυτής της μεγάλης οικογένειας, η οποία με αγκάλιασε και λέγεται ΕΡΤ. Ήταν τριάμισι χρόνια, σχεδόν τριάμισι, ο Κώστας θα με διορθώσει, θα μου πει ακριβώς και πόσες ημέρες, να 'τος έρχεται, όπου ήμασταν εδώ μαζί παρέα» είπε ακόμη.
«Μία συνεργασία που ξεκίνησε στο μηδέν στην ουσία, κάναμε πρόβα στον αέρα» τόνισε για τη συνεργασία της με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο.
«Θέλω να πω όσα περισσότερα ευχαριστώ μπορώ να πω, μέσα από την καρδιά μου να ακουστούν. Καταρχάς, στον άνθρωπο που πρώτος με πίστεψε και με ένα τηλεφώνημά του άλλαξε όλη μου την επαγγελματική ζωή. Τον άνθρωπο που με έπεισε, δείχνοντας μου πόσο με πιστεύει, να σηκώσω μία άγκυρα 26 χρόνων και να φύγω και να έρθω εδώ. Ο κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, ο πρόεδρος της ΕΡΤ το 2021, με ένα τηλεφώνημά του μου άλλαξε τη ζωή του» διευκρίνισε η Χριστίνα Βίδου.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.