Μενού
Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη | (Glomex / Mega)
  • Α-
  • Α+

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε το βράδυ της Δευτέρας (5/2) σε νυχτερινό μαγαζί. Εκεί βρέθηκε ρεπόρτερ της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», η οποία προσπάθησε να αποσπάσει δηλώσεις από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία την αγνόησε και μπήκε στο αυτοκίνητο που την περίμενε για να φύγει.

Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της σχολίασαν τη στάση του μοντέλου και παρουσιάστριας το πρωί της Τρίτης (6/2) μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε: «Η Ηλιάνα και η Τζένιφερ Λόπεζ. Αυτές οι δυο δε μιλάνε ποτέ» με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να προσθέτει: «Η Ηλιάνα, αν παρατηρήσεις μιλάει στους δημοσιογράφους δυο φορές τον χρόνο, όταν ετοιμάζει κάτι τηλεοπτικό. Εκεί σταματάει και μιλάει. Μα τώρα είναι ωραίο αυτό; Εδώ σταματάνε και μιλάνε άλλες κι άλλες παρουσιάστριες, και μεγαλύτερες σε ηλικία, και πολύ πετυχημένες, και κάθε φορά η Ηλιάνα, που είναι τόσο γλυκό παιδί – αυτό μου λένε ότι είναι γλυκό και καλό παιδί – κάνει αυτό το πράγμα, δε σταματάει ποτέ. Καθόταν η ρεπορτέρ εκεί τόσες ώρες, μέσα στο κρύο, περίμενε με ένα μικρόφωνο, να ρωτήσει δυο πραγματάκια».

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Επειδή είναι η μέρα που είναι, ένα “ευχαριστώ πολύ” για τις ευχές ρε παιδί μου. Τίποτα άλλο. Μη μιλήσεις, μη λες τίποτα άλλο».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA