Μενού
Μπέττυ Μαγγίρα
Μπέττυ Μαγγίρα | @ΑΝΤ1 - Facebook
  • Α-
  • Α+

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποφάσισε να απαντήσει στην ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου, ότι η εκπομπή «I Love Σου Κου» κάνει «σκληρό γκόσιπ».

Με σαρκαστική διάθεση, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έκανε είσοδο στην εκπομπή του Σαββάτου (10/2) με το τραγούδι «κουτσομπόλα», αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. 

Η Μαγγίρα απάντησε στην Καινούργιου για το «σκληρό gossip» με όλες τις αποχρώσεις του κίτρινου. 

Αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Τι κάναμε όλη την εβδομάδα; Κουτσομπολεύαμε! Γιατί έτσι είμαστε εμείς, θέλω να τα ξέρω όλα… μιας και με λένε κουτσομπόλα. Δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω, δεν θα πάει τίποτα χαμένο. Αυτοί είμαστε, είμαστε οι κίτρινοι τύποι. Αλλά το κίτρινο έχει πολλές αποχρώσεις, κύριες και κύριοι. Εμείς σε ποια απόχρωση ανήκουμε» και πέρασε σε έναν πίνακα που ετοίμασαν οι συνεργάτες της, με όλες τις αποχρώσεις του κίτρινου.

Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Μέσω του «Super Κατερίνα» η παρουσιάστρια σχολίασε σχετική κριτική του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή «I Love Σου Κου», ότι: «Και εγώ και ο Λιάγκας τη λέμε την άποψή μας και άλλοι παρουσιαστές, αλλά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλει να πει ότι στην αρχή η Μπέττυ είπε ότι αυτό που θέλει να κάνει, είναι τελείως διαφορετικό και έχει γίνει σκληρό gossip η εκπομπή».

Στη συνέχεια, οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου πήραν θέση και άνοιξαν μια συζήτηση για κιτρινισμό, αναφέροντας «άρα το γκόσιπ έχει κίτρινο, ποιο κίτρινο, πιο κροκί;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA