Μενού
Η Μεταξία στη σειρά «Η Μάγισσα»
Η Μεταξία στη σειρά «Η Μάγισσα» | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Η «Μάγισσα» επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (2/10) με ένα ακόμα καθηλωτικό επεισόδιο γεμάτο εξελίξεις αλλά και ανατροπές. Το όραμα της Θεοφανώς έσωσε τον Μιχαήλ από τη δολοφονία και η νεαρή υπηρέτρια παραδέχθηκε το χάρισμά της στο αφεντικό της αλλά και στο γιο του, Μάρκο. Ο Μιχαήλ αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το χάρισμά της, για να φτάσουν στον δολοφόνο του μωρού.

Η παραμονή του Αντρέι στον πύργο των Λασκαραίων τον έβαλε στα ενδότερα της οικογένειας, αλλά και της μυστηριώδους υπόθεσης του βρέφους. Ο Πετρούνης εξομολογήθηκε στον παπά-Νικόδημο μια κρυφή του επιθυμία και στην οικογένεια των Γερακάρηδων προμηνύεται κατακλυσμός. Ο Τζανής επέστρεψε απ’ το ταξίδι του, αλλά μια απόφαση του Μιχαήλ, να τον βάλει στις δουλειές του στα καράβια, τον έφερε στα όριά του και αρνήθηκε αφού τόνισε πως τον ενοχλεί η θάλασσα και δεν την αντέχει.

Την ίδια ώρα που οι εξελίξεις στον πύργο των Λασκαραίων έτρεχαν, ένα καλά κρυμμένο μυστικό ήρθε στην επιφάνεια. Ο Τζανής βρέθηκε στο κελάρι και εκεί τον περίμενε η νύφη του, η Μεταξία. Η νεαρή Γερακάρισσα έπεσε στην αγκαλιά του κουνιάδου της και οι δυο τους είχαν μια καυτή ερωτική σκηνή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η σκηνή με τις ερωτικές περιπτύξεις του παράνομου ζευγαριού δεν έμεινε ασχολίαστη από το Twitter.

 

 

 

Η Μάγισσα: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

  • Επεισόδιο 6 - Τρίτη 3 Οκτωβρίου

Ο Αντρέι αποκαλύπτει στον Μιχαήλ τo στοιχείο, που αποδεικνύει ότι ο προδότης ήταν κάποιος που κυκλοφορούσε μέσα στον Πύργο, γεγονός που δημιουργεί έντονη ανησυχία σε όλη την οικογένεια. Η Θεοφανώ νιώθει τύψεις για όσα προκάλεσε με τα λόγια της και ξεσπάει στον Μάρκο.

Ο παπά-Νικόδημος μιλάει στον Σπήλιο για τις κρυφές σκέψεις του Πετρούνη και τον αναγκάζει να λάβει μέτρα με τη βοήθεια του Θράσου. Ο Μάρκος είναι δυσαρεστημένος που ο πατέρας του έδειξε εύνοια στον Τζανή, ενώ η Μεταξία δείχνει την οργή της στην Θεοφανώ που αναγκάζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Το ίδιο βράδυ, ο Κανέλλος πέφτει στα χέρια του Θράσου και του Μόφορη.

  • Επεισόδιο 7 - Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

O Κανέλλος δέχεται μια ριψοκίνδυνη συμφωνία και ζητά τη βοήθεια του Αντρέι για να τη φέρει εις πέρας. Ο Μιχαήλ, μετά την απόπειρα δολοφονίας του, βλέπει παντού εχθρούς, ακόμα και στους πιο έμπιστους ανθρώπους του.

Η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί. Ο Τζανής κατεβαίνει στην αγορά για την είσπραξη φόρων και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, η τιμωρία του, όμως, δεν θ’ αργήσει να έρθει. Ο Αντρέι θ’ ανακαλύψει ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει.

Η Θεοφανώ με τον Φρίξο επισκέπτονται ένα μέρος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για το «χάρισμά» της, αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει. Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται ξανά με αίμα…

Η Μάγισσα, από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.