Σε λιγότερο από έναν μήνα το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν ολοκληρώνεται. Με την τηλεθέαση κατακερματισμένη και τα κανάλια προβληματισμένα για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.
Λιγότερα προγράμματα από τα αρχικά προβλεπόμενα θα βγουν στον «αέρα» για λόγους οικονομίας ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στον ΣΚΑΪ όπου υπάρχει αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη κινητικότητα.
Η Χριστίνα Βίδου οδεύει ολοταχώς προς το Φάληρο
Δεν είθισται να πραγματοποιούνται σε επίπεδο προσώπων τόσο της ψυχαγωγίας αλλά πολύ περισσότερο της ενημέρωσης (εξαιρούνται οι σειρές και τα ριάλιτι) μεταγραφές στη μέση στης τηλεοπτικής σεζόν. Ωστόσο, μια τέτοια είναι προ των πυλών. Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ και παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Συνδέσεις» Χριστίνα Βίδου φέρεται να μετακινείται από τον Ιανουάριο στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real News» η επιστροφή της δημοσιογράφου στο Φάληρο είναι δρομολογημένη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η σύμβαση της Χριστίνας Βίδου με την ΕΡΤ λήγει στο τέλος Δεκεμβρίου. Συνηθίζεται σε πολλά συμβόλαια της Δημόσιας Τηλεόρασης να ολοκληρώνονται στο τέλος του χρόνου και όχι στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Η Χριστίνα Βίδου που διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με το διευθύνοντα σύμβουλο του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνο Ζούλα όσο και τη σύμβουλο διοίκησης του καναλιού του Φαλήρου Λίνα Παπαδάκη έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση για την επιστροφή της στο κανάλι από το οποίο ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα.
Συγκεκριμένα η πορεία αυτή έχει αφετηρία το 1998 από το Ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ενώ στη συνέχεια η δημοσιογράφος είχε παρουσία και στον τηλεοπτικό σταθμό του ομίλου τόσο σε ενημερωτικές εκπομπές όσο και στην παρουσίαση δελτίων ειδήσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως και το περσινό καλοκαίρι αλλά και πριν μερικούς μήνες είχε ακουστεί επιστροφή της Χριστίνας Βίδου στον ΣΚΑΪ και μάλιστα σε ρόλο συμπαρουσιάστριας της Ευλαμπίας Ρέβη στη νέα ταξιδιωτική εκπομπή που θα βγει στον αέρα στις αρχές του Ιανουαρίου.
Τότε διαψεύσθηκε και η δημοσιογράφος παρέμεινε στο δυναμικό της ΕΡΤ όπου μάλιστα πριν λίγες ημέρες συντόνισε από κοινού με τον Απόστολο Μαγγηριάδη το debate των υποψηφίων αρχηγών του ΣΥΡΙΖΑ. Η Χριστίνα Βίδου δεν θα έχει σύμφωνα με ασφαλείς πηγές κάποια εμπλοκή στο «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» (συμπαρουσιαστής της Ευλαμπίας Ρέβη θα είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουρδής μεταγραφή από τον Alpha) αλλά θα αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο χωρίς ακόμη να έχει αποσαφηνιστεί ποιο θα είναι αυτό. Άλλωστε η μεταγραφή δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν από τον Ιανουάριο.
Οι χωριστοί δρόμοι Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου με φόντο τα δικαστήρια
Αναμφίβολα το παρα – τηλεοπτικό θέμα της προηγούμενης εβδομάδας ήταν η ηχηρή λήξη της μακροχρόνιας συνεργασίας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Έλενα Χριστοπούλου με το φινάλε όπως φαίνεται να γράφεται προσεχώς στα δικαστήρια αν και πρόσωπα από το περιβάλλον και των δύο πλευρών συνεχίζουν να καταβάλουν προσπάθειες ώστε το θέμα να διευθετηθεί εξωδικαστικά.
Τα όσα όμως συνέβησαν με τη συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου αποκλείουν πάντως οποιαδήποτε συνεργασία μεταξύ των δύο κυριών στο μέλλον.
Πόσο μάλλον μπροστά από τις κάμερες. Έτσι πλέον αποκλείεται κάθε σενάριο πιθανής επανένωσής τους στο GNTM το οποίο το STAR σκέφτεται να επαναφέρει τη νέα τηλεοπτική σεζόν από το φθινόπωρο του 2025. Οπότε θα ακολουθήσουν διαφορετικές τηλεοπτικές πορείες.
Τις επόμενες εβδομάδες η Έλενα Χριστοπούλου ολοκληρώνει τα γυρίσματα για το «My Style Rocks» το οποίο δεν θα έχει παρουσία στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Ωστόσο, είναι πιθανόν η μάνατζερ να συνεργαστεί με κάποιο άλλο από τα πρότζεκτς της Acun Medya που θα προβληθούν προσεχώς.
Όσον αφορά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου το συμβόλαιό της με το STAR λήγει το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει ακόμη εικόνα αν το καθημερινό παιχνίδι μόδας «Shopping Star» θα συνεχιστεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν καθώς παρουσιάζει σαφή σημάδια κόπωσης στους πίνακες τηλεθέασης.
Ωστόσο, το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι η νέα παρουσιάστρια του GNTM έχοντας παράλληλα και μια θέση στην κριτική επιτροπή όπως προβλέπει άλλωστε η βίβλος του ριάλιτι μόδας της Τάιρα Μπανκς για τον οικοδεσπότη/οικοδέσποινα του τηλεοπτικού προγράμματος.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.