Μενού
Η Ντόρα Μακρυγιάννη στη σειρά «Μετά τη Φωτιά»
Η Ντόρα Μακρυγιάννη στη σειρά «Μετά τη Φωτιά» | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Για το αιφνίδιο τέλος της σειράς «Μετά τη Φωτιά» έκανε ανάρτηση η Ντόρα Μακρυγιάννη. Η πρωταγωνίστρια του καθημερινού σίριαλ του ΑΝΤ1, μετά την ανακοίνωση του σταθμού ότι διακόπτει τη συνεργασία του με την Tanwer (στην οποία ανήκει η σειρά) για λόγους που αφορούν στην εμπιστοσύνη του προς την εταιρεία παραγωγής, έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (2/1) την πρώτη της ανάρτηση.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε ένα story, στο οποίο γράφει: «Το μόνο που έχω να πω για τώρα, είναι πως κανείς μας δεν γνώριζε τίποτα. Και χθες ανήμερα της Πρωτοχρονιάς λάβαμε ένα τηλεφώνημα πως η σειρά σταματάει και τόσος κόσμος μένει ξαφνικά άνεργος. Δεν είχε γίνει νωρίτερα καμία ενημέρωση από κανέναν.

Είναι μεγάλο το σοκ και πραγματικά δεν έχω να σας πω τίποτα παραπάνω προς το παρόν, ούτε για το μέλλον της σειράς. Καλή χρονιά σε όλους, εμάς η χρονιά μας ξεκίνησε με αυτό το τηλεφώνημα».

Η ανάρτηση που έκανε η Ντόρα Μακρυγιάννη

Η Ντόρα Μακρυγιάννη για το τέλος της σειράς Μετά τη Φωτιά
Η Ντόρα Μακρυγιάννη για το τέλος της σειράς Μετά τη Φωτιά | (Instagram @dora_makrygianni)
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA