Μενού
Survivor: Κατερίνα Δαλάκα
Survivor: Κατερίνα Δαλάκα | @Survivor Greece - Facebook
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Δαλάκα συμμετέχει στο Survivor 2024, ταξιδεύοντας για τέταρτη φορά στον Άγιο Δομίνικο και τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν φήμες που ήθελαν την αθλήτρια να έχει μία πιο στενή σχέση με τον Τούρκο παραγωγό του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλίτζαλι.

Η οικογένεια της Κατερίνας Δαλάκα εξέδωσε ανακοίνωση με σκοπό να βάλει τέλος στα εν λόγω δημοσιεύματα, διαψεύδοντας κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με τον Τούρκο παραγωγό του ριάλιτι επιβίωσης.

«Τις τελευταίες ημέρες περιήλθαν σε γνώση μας δηλώσεις, δημοσιεύματα και εν γένει τοποθετήσεις διαφόρων δημοσιογράφων και μη από πλείστα ειδησεογραφικά μέσα, σχετικά με την κόρη μας, Κατερίνα Δαλάκα.

Θα επιθυμούσαμε να απευθύνουμε θερμή παράκληση προς όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους – και μη – όπως απόσχουν από την αναπαραγωγή παντελώς αβάσιμων και αναληθών ισχυρισμών, αναφορικά με το πρόσωπό της, καθώς και να παύσουν να ασχολούνται διαρκώς, κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας, με κάθε επιμέρους πτυχή της προσωπικότητας της, αφενός διαλαμβάνοντάς έως και ζητήματα ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων της, αφετέρου μη σεβόμενοι το γεγονός ότι η ίδια αδυνατεί, εκ των πραγμάτων, να τοποθετηθεί και να αντικρούσει τα όσα διαλαμβάνονται δημοσίως, ή ακόμη και να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της κατά παντός υπευθύνου, με αποτέλεσμα να θίγεται βάναυσα η προσωπικότητα της» αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας της Κατερίνας Δαλάκα, όπως την παρουσίασε η εκπομπή «Πρωινό Σου Σου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA