Η σειρά της ΕΡΤ1, «Η Παραλία», βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει απόψε Τρίτη (17/10) στις 22:45 με νέο επεισόδιο. Τα φετινά Χριστούγεννα στα Μάταλα φέρνουν στο προσκήνιο τη δύσκολη πραγματικότητα για όσους έχασαν άδικα τους δικούς τους ανθρώπους.
Για ολόκληρη την κοινότητα, αυτά είναι τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς δύο από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, καθώς η μνήμη τους εξακολουθεί να ζει και να ακτινοβολεί στο μυαλό όλων. Θα καταφέρει η κοινότητα των Ματάλων να βρει φως και ελπίδα σε αυτά τα δύσκολα Χριστούγεννα;
Η Παραλία: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τρίτης (17/10)
Η Παραλία, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22.45 στην ΕΡΤ1
- «Είμαστε πια σε αχαρτογράφητα νερά»: Έχει μπει η Ελλάδα στον πόλεμο;
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.