Η σειρά της ΕΡΤ1, «Η Παραλία», βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει απόψε Πέμπτη (8/2) στις 22:45 με νέο επεισόδιο.
Η Κερασία, αρκετά σκεπτική έπειτα από τη συζήτησή της με τον Μάρκο, μοιράζεται τις σκέψεις της με τον Παπα-Νικόλα σχετικά με τη μετακόμισή της στο Ηράκλειο, προκειμένου να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή. Για ακόμα μια φορά, ο Παπα-Νικόλας στέκεται δίπλα στην κόρη του και την υποστηρίζει σε κάθε της απόφαση.
Παρ’ όλα αυτά, ο Γράντος δεν έχει επιστρέψει εδώ και δύο μέρες στο σπίτι του και η Τες ανησυχεί πολύ για τη σωματική ακεραιότητα του αγαπημένου της, καθώς υποψιάζεται ότι έχει μπλέξει σε σκοτεινές υποθέσεις και κινδυνεύει.
Η Παραλία: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Πέμπτης (8/2)
- Το Όσκαρ του Ελία Καζάν το 1999 και ένας «κόμπος στο στομάχι»: Η βράβευση ενός καταδότη
- Κλέλια Ανδριολάτου: H εντυπωσιακή Old Hollywood εμφάνιση στο Όσκαρ πάρτι του Έλτον Τζον
- Ξύλο μέρα-μεσημέρι: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβηκε από το λεωφορείο και πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ
- Πατέρας Κλεομένη: «Οι δολοφόνοι να μην ξαναδούν το φως του ήλιου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.