Η σειρά της ΕΡΤ1, «Η Παραλία», βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει απόψε Μεγάλη Τρίτη (30/4) στις 22:45 με νέο επεισόδιο.
Έπειτα από την επίσκεψη του Νικήτα στο Ηράκλειο και την αποκαλυπτική συζήτηση που είχε με τον Δημητρό, ο πρώτος σπεύδει στα Μάταλα ζητώντας εξηγήσεις από τη Νικολίνα, η οποία αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στον θάνατο της Αντιγόνης.
Η Άννα, όμως, ανησυχεί βλέποντας την ένταση που είχε ο Νικήτας επιστρέφοντας από το Ηράκλειο και καταφεύγει στον Χάρη, τον οποίο ενημερώνει για την συμπεριφορά του άντρα της. Την ίδια ώρα, ο έρωτας της Μαρίας με τη Ναταλί αποκαλύπτεται στον κ. Κώστα, ο οποίος αιφνιδιάζεται και δυσανασχετεί με τη συμπεριφορά της κόρης του και συγκρούεται εν τέλει μαζί της.
Ο παπα-Νικόλας, έχοντας αποφασίσει να παραδοθεί στην Αστυνομία, συναντάει τους κοντινούς του ανθρώπους, με πρώτο την Κερασία και ατύπως τους αποχαιρετάει.
Η Παραλία: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης (30/4)
- 11η Σεπτεμβρίου: Πώς μέσα σε λίγες ώρες άλλαξε για πάντα ο κόσμος
- Κασιδιάρης: Τα 5 σενάρια για την επιστροφή στη Βουλή και ο «γρίφος» του Αρείου Πάγου
- Τα πρότζεκτ που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει ο Γιώργος Μαζωνάκης: Οι εμφανίσεις και το νέο τραγούδι
- Ο εκνευρισμός Μητσοτάκη με Φλωρίδη-Άδωνι, το reunion Κώστα και Αμάλ και οι καπετάνιοι του Τσίπρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.