Μενού
Η Παραλία - Νικολίνα
Η Παραλία: Η Νικολίνα σε σκηνή της σειράς | ΕΡΤ
  • Α-
  • Α+

Η σειρά της ΕΡΤ1, «Η Παραλία», βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει απόψε Τετάρτη (22/5)  στις 22:45 με νέο επεισόδιο.

Ο Χάρης, μετά την κηδεία του πατέρα του, αντιμετωπίζει τη Νικολίνα ζητώντας της εξηγήσεις σχετικά με τον θάνατο της Αντιγόνης. Εκείνη, αρνείται σχεδόν τα πάντα.

Αργότερα, όταν ο Διονύσης ζητάει να μάθει το περιεχόμενο της συζήτησης με τον Χάρη, η Νικολίνα σερβίρει στον εαυτό της ένα από τα δικά της μοιραία τσάγια.

Ο Διονύσης αντικρύζοντας τη μητέρα του ημιθανή την οδηγεί στο νοσοκομείο του Ηρακλείου επιχειρώντας να της σώσει τη ζωή. Η Νικολίνα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και όταν ο Διονύσης απουσιάζει για λίγο από το νοσοκομείο και επιστρέφει βρίσκει το δωμάτιό της κενό με την ίδια να έχει εξαφανιστεί.

Ο Χάρης, με τη σειρά του, πιστεύοντας πως ό,τι τον κρατούσε στα Μάταλα έχει τελειώσει, αποφασίζει να εγκαταλείψει και αυτός τον παράδεισό του.

Ενώ οι χίπηδες ετοιμάζονται για τη μεγάλη πορεία ενάντια στην ανέγερση του ξενοδοχείου, η επιστροφή του Γράντου και τα στοιχεία που φέρνει για τον θάνατο της Ρηνιώς θα φέρουν τα πάνω κάτω, για ακόμα μια φορά, στο χωριό των Ματάλων.

Η Παραλία: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τετάρτης (22/5)

Η Παραλία, από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 22.45 στην ΕΡΤ1

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA