Η σειρά της ΕΡΤ1, «Η Παραλία», βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει απόψε Τετάρτη (21/2) στις 22:45 με νέο επεισόδιο.
Η επιχείρηση της Νόνας έχει ανθίσει και τα οικονομικά της βελτιώνονται μέρα με τη μέρα, φέρνοντάς την όλο και πιο κοντά στη δημιουργία ενός δεύτερου φούρνου. Ωστόσο, όταν ζητάει από τον Τόμι να γίνουν συνέταιροι, η απάντησή του την προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα.
Στο Mermaid Café όπου διαβάζει αμέριμνος το βιβλίο του ο Χάρι, τον πλησιάζει ο Λοΐζος ζητώντας του να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της χαμένης του αδερφής, καθώς δεν πρόλαβε να τη γνωρίσει όσο ήθελε.
Η Παραλία: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τετάρτης (21/2)
Η Παραλία, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22.45 στην ΕΡΤ1
- Μουρατίδης για θάνατο Μαζωνάκη: «Έχει κοινωνικά πλοκάμια η υπόθεση - Εξαρτήσεις που παρασύρουν τα παιδιά»
- Άρης Μουγκοπέτρος: «Όλοι να πείτε τη μ@λ@κι@ σας» - Ξέσπασε με αφορμή τον θάνατο Μαζωνάκη
- 11η Σεπτεμβρίου: Πώς μέσα σε λίγες ώρες άλλαξε για πάντα ο κόσμος
- Κασιδιάρης: Τα 5 σενάρια για την επιστροφή στη Βουλή και ο «γρίφος» του Αρείου Πάγου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.