Η σειρά της ΕΡΤ1, «Η Παραλία», βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει απόψε Τρίτη (16/1) στις 22:45 με νέο επεισόδιο. Ο Χάρι και η Υπατία κάνουν όνειρα και πλάνα για το μέλλον τους, το επαγγελματικό αλλά και το προσωπικό. Ο Τόμι εξομολογείται στη Νόνα τα συναισθήματά του για τον Λοΐζο, η οποία ανησυχεί πολύ.
Μετά την ανάκριση υπό τη μορφή φιλικής βόλτας από τον Καραχάλιο στον Δημητρό, η Νικολίνα αναλαμβάνει δράση θέλοντας να βάλει φρένο στις έρευνες του αστυνομικού.
Στο παιχνίδι παρασέρνει και τον Διονύση, ο οποίος προκειμένου να προστατέψει την οικογένειά του έχει αποδείξει ότι μπορεί να τραβήξει τα πράγματα στα άκρα. Οι αποκαλύψεις της έρευνας του Καραχάλιου για τον Αρχοντάκη θα σοκάρουν τους πάντες.
Η Παραλία: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τρίτης (16/1)
Η Παραλία, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22.45 στην ΕΡΤ1.
- 14 χρόνια από την επίθεση στη Μυρτώ – Η μητέρα της συγκλονίζει: «Θα σπρώχνω το καρότσι με όλη μου τη δύναμη»
- «Άνοιξα την πόρτα, τα κορίτσια έβαλαν τα κλάματα»: Η μαρτυρία του θυρωρού που βρήκε νεκρό τον Σταύρο Γεωργίου
- Τα δύο ελληνικά νησιά όπου μπορείς να γλιτώσεις από τον καύσωνα
- Οδύσσεια: Τι έκανε σωστό και τι λάθος ο Νόλαν στην ιστορία του Άργου, πιστού σκύλου του Οδυσσέα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.