Η σειρά της ΕΡΤ1, «Η Παραλία», βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει απόψε Τετάρτη (15/11) στις 22:45 με νέο επεισόδιο. Η άδεια του ξενοδοχείου του Αρχοντάκη είναι έτοιμη να εκδοθεί και ο Παύλος επισκέπτεται τον υπεύθυνο της Πολεοδομίας για να λάβει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις ευχάριστες ειδήσεις, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο ευοίωνα όσο φαίνονται.
Συγχρόνως, η Υπατία αποκαλύπτει στη Μαρία την περίεργη συμπεριφορά του Μαρκ και τα πρόσφατα αμφιλεγόμενα γεγονότα. Ο Γράντος, από την πλευρά του, αρχίζει να απομακρύνεται από το σπίτι, βυθίζεται στο αλκοόλ και ξενυχτάει, επιστρέφοντας στις παλιές του συνήθειες και συμπεριφορές.
Η Παραλία: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τετάρτης (15/11)
Η Παραλία, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22.45 στην ΕΡΤ1
- Ξεχάστε όσα ξέρετε: Τι αλλάζει από την Τετάρτη στα πίσω φώτα των αυτοκινήτων
- Πορτοσάλτε για εμπρησμούς: «Ο στίχος του Πάνου Βλάχου προετοίμαζε για κάτι κακό ή όχι;»
- «Χάιδεψε τον λαγοκέφαλό μου, δεν δαγκώνει»: Το μποξεράκι που θα αγόραζε ο Λάζαρος από το «Είσαι το ταίρι μου»
- Ελαφόνησος: Τύπος πήγε στο ferry boat κολυμπώντας και ανέβηκε από τον ανοιχτό καταπέλτη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.