Μενού
Ο Χάρι και η Υπατία στη σειρά της ΕΡΤ1 «Η Παραλία»
Ο Χάρι και η Υπατία στη σειρά «Η Παραλία» | ΕΡΤ
  • Α-
  • Α+

Στη φετινή άκρως ανταγωνιστική prime time ζώνη με τις πολλές σειρές μυθοπλασίας να «κονταροχτυπιούνται» καθημερινά στους πίνακες τηλεθέασης, η «Παραλία» της ΕΡΤ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να κερδίσει το δικό της κοινό. 

Η σειρά μας μεταφέρει στα Μάταλα του 1969 και εκτός από το σενάριο και τις ερμηνείες των ηθοποιών, η «Παραλία» μας έχει κερδίσει και με τη μουσική της. 

Το τραγούδι των τίτλων «Blazing», το οποίο ερμηνεύουν οι Man Called Shadow, ξεχώρισε ήδη από την πρεμιέρα της σειράς και στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα (5/2) θα ακούσουμε και το νέο τραγούδι «Don't Ever Leave».

Το «Don’t Ever Leave» έχει την υπογραφή των Alex Sid & Quasamodo και το ερμηνεύει ο θρυλικός Βρετανός τραγουδιστής, Έρικ Μπάρτον.

Σύμφωνα με το Ertecho, το τραγούδι θα παίξει σε μια «πολύ φορτισμένη σκηνή» του σημερινού επεισοδίου, η οποία θα λύσει όλες τις απορίες των τηλεθεατών μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις του επεισοδίου της Πέμπτης όπου είδαν την Υπατία και τον Διονύση να δέχονται πυρά και να πέφτουν αιμόφυρτοι στη μέση του δρόμου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA