Μενού
Η Taylor Bruck (δεξιά) με τη σύντροφό της
Η Taylor Bruck (δεξιά) με τη σύντροφό της | Instagram @taylorbrucktv
  • Α-
  • Α+

Μία παρουσιάστρια ειδήσεων από τις ΗΠΑ έκανε ένα μεγάλο βήμα, ανακοινώνοντας στον αέρα της εκπομπής πως είναι ομοφυλόφιλη, τόσο διακριτικά που μόλις το ακούς. Όπως δήλωσε όμως, για την ίδια αυτή ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την αυτοαποδοχή.

Με μόνο μία λέξη, η Taylor Bruck, συμπαρουσιάστρια στον τηλεοπτικό σταθμό Spectrum News 1 του Οχάιο, δήλωσε τις σεξουαλικές της προτιμήσεις σε μία μικρή συζήτηση για τις γιορτές που έκανε με τη συνάδελφό της στο πλατό.

Μιλώντας για το πού θα περάσουν τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές, η Bruck είπε: «Εγώ για ταξίδι απλά θα πάω στο Κλίβλαντ για να επισκεφθώ την κοπέλα μου».

Σε ποστ που ανάρτησε λίγο μετά στο Instagram και μοιράστηκε το Buzzfeed, έγραψε: «Μία φαινομενικά απλή αλλά τρομακτική λέξη.. Είπα "κοπέλα μου" στον αέρα για πρώτη φορά, και κάποιοι θα πουν "ε, και τι έγινε;". Αλλά για εμένα ήταν ένα ακόμα βήμα για να αποδεχτώ και να αγαπήσω τον εαυτό μου. Είναι τα μικρά πράγματα που μετράνε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA