Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αποτίμηση του πρώτου μισού της σεζόν είναι σε εξέλιξη, τα νούμερα τηλεθέασης εξετάζονται προσεκτικά και κάποια projects παίρνουν το δρόμο προς την υλοποίησή τους.

Ένα από αυτά είναι ένας νέος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» που φαίνεται πως θα προχωρήσει κανονικά στον ΑΝΤ1 με τον μέχρι τώρα σχεδιασμό του καναλιού του Αμαρουσίου να τοποθετεί χρονικά την επιστροφή του την επόμενη Άνοιξη.

Το σόου μιμήσεων του ΑΝΤ1 ήταν σχεδόν συνώνυμο με τη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία παρουσίασε και τους επτά προηγούμενους κύκλους. Τώρα η σκυτάλη περνά στην Μπέτυ Μαγγίρα.

Όσον αφορά στους διαγωνιζόμενους οι επαφές με πρόσωπα έχουν ήδη ξεκινήσει. Τις προηγούμενες μέρες έγινε μια προσέγγιση έκπληξη. Η Ιωάννα Μαλέσκου δέχθηκε πρόταση για το διαγωνιστικό κομμάτι, ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολο το εάν θα τη δούμε σε κάτι τέτοιο.

Άλλα πρόσωπα που έχουν ήδη δεχθεί κρούση είναι ο frontman των Alcatrash Πέτρος Πυλαρινός, η αδελφή του Mad Clip επίσης τραγουδίστρια Άσπα, η αδελφή του Πέτρου Ιακωβίδη, Μορφούλα Ιακωβίδου, η Ματίνα Νικολάου, η Πέννυ Μπαλτατζή, ο Αντώνης Λουδάρος, η Αντιγόνη Ψυχράμη, αλλά και ένα δίδυμο έκπληξη που είναι το ζευγάρι των τραγουδιστών Γιώργος Λιβάνης και Ανδρομάχη. Τα τηλεφωνήματα και τα ραντεβού θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά στην κριτική επιτροπή υπάρχει μια λίστα προσώπων ωστόσο σε αυτή τη φάση προέχει το κομμάτι του διαγωνιστικού καστ. Από την πορεία της διαμόρφωσής του, θα λάβει ο ΑΝΤ1 στη συνέχεια την τελική απόφαση για το εάν να βγάλει το σόου στον «αέρα» ή όχι. Θέλουν δηλαδή να είναι δυνατή η ομάδα των συμμετεχόντων και εν συνεχεία να δοθεί το τελικό «πράσινο φως». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA