Μενού
elli-stai-open
Η Έλλη Στάη στο δελτίο ειδήσεων του Open | Open TV
  • Α-
  • Α+

Η Έλλη Στάη έκανε απόψε Δευτέρα (25/9) την πρώτη της εμφάνιση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open όπου θα συμμετέχει πλέον καθημερινά ως σχολιάστρια.

Το πρώτο θέμα που σχολίασε η Έλλη Στάη μέσα από τη νέα της ιδιότητα ήταν η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ως νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

«Τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ θα σχολιάσουμε με την Έλλη Στάη, την οποία θα καλωσορίσω στην οικογένεια του OPEN με μεγάλη χαρά, με πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Καλή αρχή», ευχήθηκε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Εύα Αντωνοπούλου. 

Η έλευση της Έλλης Στάη ανακοινώθηκε από το Open μόλις το απόγευμα του Σαββάτου (23/9) με την ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Το Οpen υποδέχεται με χαρά την Έλλη Στάη, δημοσιογράφο με εξαιρετικά επιτυχημένη διαδρομή και ξεχωριστό προσωπικό αποτύπωμα στην τηλεόραση. Θα αναλάβει ρόλο σχολιάστριας στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων και στα μεγάλα γεγονότα, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική τού ενημερωτικού τομέα τού Ανοιχτού Καναλιού και ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητά του». 

Υπενθυμίζεται ότι η Έλλη Στάη ήταν η πρώτη παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open αρχής γενομένης τον Οκτώβριο του 2018 και για μία ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν. Παράλληλα, παρουσίασε την πολιτική εκπομπή «Open Μind», ενώ είχε αναλάβει και την παρουσίαση των ευρωεκλογών και των Εθνικών Εκλογών του 2019.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.