Θέμα συζήτησης έγινε η εορταστική εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην ΕΡΤ για την Πρωτοχρονιά που ήταν «γραμμένη» και είχε καλεσμένη τη Μιμή Ντενίση. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής στον «αέρα» έπαιξε ένα απόσπασμα που δεν κόπηκε στο μοντάζ και αφορούσε μια διόρθωση που έγινε στο ρούχο της γνωστής ηθοποιού.
Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το λάθος με το μοντάζ, η πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ προχώρησε σε μία ανακοίνωση, μέσω της οποίας ζήτησε συγγνώμη.
«Στη μαγνητοσκοπημένη εκπομπή της Πρωτοχρονιάς έγινε ένα λάθος στο μοντάζ της εκπομπής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Μιμής Ντενίση. Έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες και θα θέλαμε να μεταφέρουμε (εκ μέρους της ομάδας της παραγωγής της εκπομπής) τη συγγνώμη τόσο προς τη Μιμή Ντενίση όσο και προς όλους εσάς» αναφέρεται στη δημοσίευση.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.