Μενού
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η παρουσιάστρια του Shopping Star
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η παρουσιάστρια του Shopping Star | @Shopping Star - Facebook
  • Α-
  • Α+

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εναντίον Βίκυς Καγιά σημειώσατε Χ. Από τις τρεις πρώτες μέρες στην ανάλυση της τηλεθέασης του «Shopping Star» δεν προκύπτει μέχρι στιγμής ουσιώδης διαφοροποίηση στα ποσοστά τηλεθέασης του καθημερινού παιχνιδιού μόδας του Star μετά την αλλαγή σκυτάλης στην παρουσίασή του.

Το Shopping Star της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου με τηλεθέαση 14,3% στο σύνολο και 14% στο δυναμικό κοινό, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου η τηλεθέαση ήταν 13,4% στο σύνολο και 11,6% στο δυναμικό και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 13,1% στο σύνολο και 10,6% στο δυναμικό κοινό.

Πέρσι τις τρεις πρώτες ημέρες μετάδοσής του ο τελευταίος κύκλος του «Shopping Star» που παρουσίασε η Βίκυ Καγιά σημείωσε στην πρεμιέρα του τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου του 2022 12,3% στο σύνολο και ακριβώς το ίδιο νούμερο στο δυναμικό κοινό, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου του 2022 11,2% στο σύνολο και 9,5% στο δυναμικό και την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου του 2022 11,1% στο σύνολο και 10,1% στο δυναμικό κοινό 18 – 54.

Όπως είναι ευδιάκριτο, υπήρξε μια μικρή αναμονή κοινού για την πρεμιέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία, ωστόσο, εξανεμίστηκε τις επόμενες μέρες. Τώρα όσον αφορά στα βραβεία Madwalk πράγματι φέτος θα τα παρουσιάσει η Βίκυ Καγιά τρία χρόνια μετά την τελευταία της παρουσίαση στα επετειακά βραβεία του 2020.

Ακριβώς την προηγούμενη χρονιά το 2019 οικοδέσποινα ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, παρά τις φήμες των τελευταίων ημερών, οι δύο παρουσιάστριες δεν πρόκειται να συναντηθούν.

Μέχρι στιγμής η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει λάβει πρόσκληση, αλλά εφόσον λάβει που είναι και το λογικό, οι πιθανότητες να παραβρεθεί στο ετήσιο event που συνδυάζει τη μουσική με τη μόδα είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.