Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου σχολίασαν στην εκπομπή τους τα ρεπορτάζ που έχουν γίνει σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και ιδιαιτέρως για τη στιγμή που έγινε viral σε όλα τα Μέσα, με τις πίτσες που παρήγγειλε το βράδυ των εκλογών.
Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» αναφέρθηκε και στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε ο διανομέας σε τηλεοπτική εκπομπή, κάνοντας λόγο για τα όρια της ελαφρότητας που ξεπεράστηκαν.
Γιώργος Παπαδάκης: «Έχω την εντύπωση ότι ξεπερνάμε τα όρια της ελαφρότητας»
«Παρήγγειλε πίτσες και “είχαμε αποκλειστική συνέντευξη” λέγανε κάποιοι με τον ντελιβερά. Έχω την εντύπωση ότι ξεπερνάμε τα όρια της ελαφρότητας», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διανομέας μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»
- Τα δύο σοβαρά νοσήματα που προκαλεί ο χανταϊός - Πώς μεταδόθηκε στο κρουαζιερόπλοιο
- Το ελληνόπουλο που συνεργάζεται με την NASA στα 15 του - Ποιος είναι ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος
- Αφροδίτη Χατζημηνά: Η ατάκα που ξάφνιασε τον Λιάγκα - «Έχω μια κόρη 4,5 ετών»
- Πέθανε η ηθοποιός Κλερ Μοριέ σε ηλικία 97 ετών - Ο εμβληματικός ρόλος της στην «Αμελί»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.