Την πρόθεσή του να διακόψει την έκδοση της εφημερίδας Metrosport επιβεβαίωσε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ ο ιδιοκτήτης του Ομίλου Metromedia Παύλος Ανδρώνης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας – Θράκης.
Όπως έγινε γνωστό, σε συνάντηση που είχε μαζί του σήμερα (25/06) στην ΕΣΗΕΜ-Θ, «το ΔΣ τόνισε στον Παύλο Ανδρώνη ότι οφείλει να εξαντλήσει κάθε διαθέσιμο μέσο ώστε:
- Τυχόν διακοπή της έκδοσης να μην επιφέρει απομακρύνσεις επαγγελματιών δημοσιογράφων από τον Όμιλο Metromedia.
- Να ανακληθούν οι απολύσεις συναδέλφων που έχουν ήδη ανακοινωθεί.
- Οποιαδήποτε αναδιάρθρωση εφαρμοστεί στα ΜΜΕ του Ομίλου να μην προκαλέσει βλαπτικές μεταβολές στους όρους εργασίας των εργαζόμενων δημοσιογράφων».
Η ΕΣΗΕΜ-Θ ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις στον Όμιλο Metromedia σε συνεργασία με τους εργαζόμενους, ώστε να διασφαλιστούν τα δικαιώματά τους.
- Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Η 19χρονη που ξεκλήρισε την οικογένειά της για να το σκάσει με τον παππού της
- Η εκτέλεση του Νικόλαου Καλύβα από την ΟΠΛΑ - «Ένας σιχαμερός Έλληνας εξολοθρεύτηκε»
- Εξαφάνιση της Λόρα: «Ποια είναι η Άννα» - Το νέο πρόσωπο που ανατρέπει την έρευνα
- Φινλανδία: 80χρονος ζούσε για 20 χρόνια σε υπόγειο χωρίς παράθυρα και τουαλέτα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.