H Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε για τον τελευταίο κύκλο του «Maestro» που ξεκινάει στο Mega τον Δεκέμβριο και το ενδεχόμενο να γράψει τελικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάποια συνέχεια της σειράς,
Ακόμα αναφέρθηκε και στο τροχαίο ατύχημα που είχε πρόσφατα ο πατέρας του Παπακαλιάτη, ενώ εξήγησε και για ποιον λόγο άνοιξε το χρώμα των μαλλιών της.
«Νιώθουμε νοσταλγία τώρα που το Maestro πλησιάζει σιγά-σιγά στο τέλος. Και για εμάς είναι πολύ καινούργιο το ότι δεν έχουμε να περιμένουμε κάτι για να γυρίσουμε ξανά.
Βέβαια πάντα ευχόμαστε και πάντα λέμε στον Χριστόφορο "Κάτι δεν θα γράψεις; Δεν θα μας κάνεις μια έκπληξη;". Αλλά προς το παρόν δεν ξέρω κάτι τέτοιο.
Εγώ πάντα έχω την ελπίδα μέσα μου, νομίζω όλοι στο καστ, όλοι στέλνουμε μηνύματα του τύπου "έλα τι θα γίνει, θα γράψεις;"», είπε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ανδριολάτου.
Όσον αφορά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πρόσφατα ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η ίδια ανέφερε: «Τον πήρα κατευθείαν, μιλάμε συνέχεια και του στέλνουμε όλοι αγάπη και δύναμη».
Τέλος, η Κλέλια Ανδριολάτου εξήγησε ότι ο λόγος για τον οποίο άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της είναι ένας ρόλος.
«Άνοιξα τα μαλλιά μου για έναν ρόλο που θα παίξω στο εξωτερικό, αλλά δεν μπορώ να πω παραπάνω πράγματα επειδή δεν έχει βγει η επίσημη ανακοίνωση. Θα τον δείτε σύντομα».
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Τη χτύπησε με σιδερόβεργα και ύστερα τη μαχαίρωσε στην πλάτη - Σε σοκ ο 16χρονος γιος
- Μάρω Κοντού: Στο νοσοκομείο «με σοβαρό πρόβλημα» η αγαπημένη ηθοποιός
- Το μήνυμα νίκης του Τσίπρα, τα βαριά ονόματα στην Περιφέρεια και οι μεταγραφές της Καρυστιανού
- Η μπηχτή του Λιάγκα για τον Αρναούτογλου: «Αυτή την τηλεόραση μπορεί να κάνει, αυτή κάνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.