Μενού
Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας στο The 2Night Show
Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας στο The 2Night Show | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Οι «Αταίριαστοι» Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος ήταν καλεσμένοι το βράδυ της Τρίτης (5/3) στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη συνεργασία τους αλλά και για την προσωπική τους σχέση.

Οι δύο παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, αποκάλυψαν μάλιστα και μία έντονη διαφωνία που είχαν στο παρελθόν, όπου λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

«Πήγαμε να πιαστούμε στα χέρια. Ήταν για ένα πολύ προσωπικό θέμα, όχι επαγγελματικό. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ για τα επαγγελματικά. Ήταν μεσημέρι στο βεστιάριο και ήταν κάτι που έπρεπε να ειπωθεί και δεν ειπώθηκε… για προσωπικό θέμα. Κρατηθήκαμε στα χέρια και τελείωσε» είπε ο Χρήστος Κούτρας.

«Είναι πολύ γερός, έχει κάτι χέρια σαν τανιάλιες. Μην το βλέπεις τώρα αυτό, είναι και θέμα τεχνικής. Είναι να μη σε πιάσει ο άλλος. Άμα δεν σε πιάσει πρώτος, τις κερνάς εσύ, άμα σε πιάσει, έχεις ένας θέμα» σχολίασε ο Γιάννης Ντσούνος.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA