Μενού
Νίκος Πολυδερόπουλος
Νίκος Πολυδερόπουλος | NDP
  • Α-
  • Α+

Μια τραγική απώλεια είχε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στις γιορτές αφού ανήμερα τα Χριστούγεννα έχασε τον μικρότερο αδερφό του σε ηλικία μόλις 28 ετών από ανακοπή καρδιάς. 

Την Παρασκευή (5/1) προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε δημοσιογράφο της εκπομπής να πλησιάζει τον γνωστό ηθοποιό την ώρα που εκείνος έμπαινε στο θέατρο Άνεσις όπου πρωταγωνιστεί φέτος και να τον ρωτάει: «Τι κάνετε; Είχατε δύσκολες γιορτές λόγω της απώλειας του αδερφού σας. Θα μας πείτε κάτι για αυτό;». 

Ο ηθοποιός δεν απάντησε απολύτως τίποτα στην κάμερα και απλά συνέχισε την πορεία του μπαίνοντας στο θέατρο και θα έλεγε κανείς ότι πολύ καλά έκανε αφού σε τέτοιες δύσκολες στιγμές δεν έχουν κανένα νόημα να πάρεις την όποια απάντηση. Το τι κάνει είναι που εύκολο να το καταλάβει κανείς και δε χρειάζεται να μας το πει ο ίδιος. Το βίντεο παίχτηκε κανονικά στη Super Κατερίνα και η προβολή του έφερε μέσα στο Σαββατοκύριακο «βροχή» από αρνητικά σχόλια από τις εκπομπές «I Love ΣουΚου», «Γεια σου» και «Ακόμα δεν είδες τίποτα»

Κώστας Τσουρός: «Αυτό που έγινε ήταν απάνθρωπο - Ντροπή»

Μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» τόσο ο Κώστας Τσουρός όσο και οι Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Νόνη Δούνια απέδωσαν τους παρακάτω χαρακτηρισμούς στην πρωτοβουλία της εκπομπής «Super Κατερίνα»: «ανθρωποφαγικό», «κακή τηλεόραση», «απάνθρωπο». 

«Για μένα σημασία έχει ότι αυτό που έγινε ήταν απάνθρωπο. Να κυνηγάει μία κάμερα έναν άνθρωπο που πηγαίνει στη δουλειά του και πριν από μερικές μέρες έχει χάσει τον 28χρονο αδερφό του, λες και θα αποκαλύψουν το έγκλημα. Ας μπουν κάποια στιγμή όρια για την προσωπική ζωή των ανθρώπων και ας μπουν και στη θέση των άλλων.. Δεν γίνεται να τον ρωτούν "τι κάνετε; Πώς περάσατε τις γιορτές, είχατε μία απώλεια του αδερφού σας”. Μα είμαστε με τα καλά μας;», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσουρός.

«Θλιβερό και ανθρωποφαγικό», το χαρακτήρισε από πλευράς της η Νόνη Δούνια, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στάθηκε στο γεγονός ότι τα πλάνα προβλήθηκαν στη Super Κατερίνα ξανά και ξανά παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Πολυδερόπουλος δεν είπε μισή κουβέντα με τον Κώστα Τσουρό να λέει ότι αυτό είναι «ντροπή».

Μπέττυ Μαγγίρα: «Αν μου το έκαναν αυτό, θα είχα συμπεριφερθεί πάρα πολύ άσχημα»

Μέσα από το «I Love ΣουΚου» τόσο η Μπέττυ Μαγγίρα όσο και ο Δημήτρης Μακαλιάς σχολίασαν επίσης αρνητικά όσα είδαν στη Super Κατερίνα με τον δεύτερο να χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς όπως «σοκαριστικό, αηδιαστικό, σάπιο, ακραίο», ενώ η παρουσιάστρια της εκπομπής Μπέττυ Μαγγίρα ζήτησε να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ καναλιών και να σταματήσει η τηλεοπτική κάλυψη κηδειών πόσο μάλιστα, η προσπάθεια να πάρουν οι δημοσιογράφοι μια δήλωση από τους συγγενείς. 

«Επειδή συμβαίνει πάρα πολλά χρόνια, θα μείνω σε δυο πράγματα. Επειδή γινόταν πάρα πολλά χρόνια και εξακολουθεί να γίνεται, να στέλνουμε κάμερες στις κηδείες, θεωρώ ότι αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Είτε είναι σε κηδεία, είτε μετά τη κηδεία να κυνηγάμε τον συγγενή, που έχει όλο αυτό τον πόνο να διαχειριστεί κι εμείς του στέλνουμε μια κάμερα με ένα μικρόφωνο. Ειδικά στις κηδείες, δεν το συζητώ. Θέλω να πάρουμε μια απόφαση από κοινού οι εκπομπές και οι δημοσιογράφοι, και τα κανάλια γενικότερα, να σταματήσει να συμβαίνει αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα και συνέχισε: 

«Και θέλω να σταματήσουμε να είμαστε και υποκριτές, δηλαδή να στέλνουμε κάμερα σε κηδείες και μετά να λέμε πάρ'το, συγγνώμη. Δεν γίνεται. Σταμάτα να το κάνεις. Είμαι τηλεθεατής, δεν είμαι χαζός. Αν μου το έκαναν αυτό στην κηδεία της μαμάς μου, θα είχα συμπεριφερθεί πάρα πολύ άσχημα». Και κάτι μας λέει ότι δεν θα ήταν η μόνη…

«Να ακολουθείς έναν άνθρωπο που έχασε τον αδερφό του, είναι σοκαριστικό, αηδιαστικό, σάπιο. Είναι ακραίο να συμβαίνει» πρόσθεσε με τη σειρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του «I Love ΣουΚου», σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Breakfast @ Star» τοποθετήθηκε εκ νέου στο όλο θέμα λέγοντας: 

«Δεν θα ήθελα ποτέ να μου συμβεί και ό,τι δεν θέλω να μου συμβαίνει, δεν θέλω να το κάνω και στους άλλους. Αν μου συνέβαινε αυτό τότε με τη μητέρα μου, θα αντιδρούσα πάρα πολύ άσχημα. Είπα και μέσα από την εκπομπή ότι θα πρέπει να βάλουν τους εαυτούς τους να σκεφτούν τι θα γινόταν εάν – ο μη γένοιτο – συνέβαινε κάτι τέτοιο σε ένα δικό τους πρόσωπο και γινόταν αυτό. Θα τους άρεσε αυτό το πράγμα; Ξέρω ότι συμβαίνει πολλά χρόνια. Καιρός να σταματήσει να συμβαίνει, παιδιά».

Μαρία Μπακοδήμου: «Ήταν υλικό αυτό για να το δούμε;»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από το «Γεια σου» της Κυριακής (7/1) όπου εξέφρασε και μια απλή απορία που πραγματικά θα μπορούσε να έχει και οποιοσδήποτε: «Ήταν υλικό αυτό για να το δούμε;». Αναλυτικότερα η παρουσιάστρια του «Γεια σου» ανέφερε τα εξής: 

«Εγώ θέλω εάν θα ασχοληθεί από αύριο η Super Κατερίνα με αυτό το θέμα, να μας απαντήσει, τι θα έδινε στην τηλεόραση, και στο κοινό, και σε εμάς, αν συναντούσαμε έναν άνθρωπο που πριν μια μέρα είχε χάσει τον αδερφό του, να μας πει τι; Τι θα πρόσθετε στο ρεπορτάζ; Ήταν υλικό αυτό για να το δούμε; Ότι είναι πονεμένος, ότι έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του… πολύ ωραίο…

Όταν εσύ περνάς μια τραγωδία, έχεις χάσει έναν άνθρωπο νέο, τόσο κοντινό σου, σε μια στιγμή που δεν το περίμενες, αυτό κουβαλάει πάρα πολύ πόνο. Να πάω εγώ να βγάλω τον πόνο σου να σε πιέσω να το δείξεις; 

Άλλο να παρακολουθήσεις μια κηδεία ενός ανθρώπου που τον ήξερες, όπως στον Καρρά, είναι σαν να είσαι μέρος της, και άλλο να κυνηγάς έναν άνθρωπο για να βγάλεις τον πόνο του. Δεν είναι το ίδιο. Και στις κηδείες δεν έχουμε δει κανέναν να πιέζει συγγενείς. Μακάρι να απαντήσει η Super Κατερίνα στο τι εξυπηρετούσε αυτό το θέμα», κατέληξε η Μαρία Μπακοδήμου και αν μη τι άλλο δίνει τροφή για σκέψη. 

Μήπως όλο αυτό δεν ήταν μόνο «κακή τηλεόραση», αλλά θυμίζει «παλαιά τηλεόραση» που μάλλον θα πρέπει να μπει στο χρονοντούλαπο και να μείνει εκεί; Και αν υποστηρίξει κανείς ότι στο παρελθόν πούλαγαν τέτοιες εικόνες ή ακόμα περισσότερο ισχυριστεί ότι ο πόνος πουλάει και σήμερα, υπάρχει λόγος να φέρνουμε σε δύσκολη θέση ανθρώπους στη θέση των οποίων μπορεί να βρεθούμε και εμείς ανά πάσα ώρα και στιγμή; Όπως άλλωστε επεσήμανε και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μάλλον όχι γιατί γενικότερα μιλώντας εάν μας κάνουν κάτι που κάποια στιγμή είχαμε κάνει εμείς στο παρελθόν σε κάποιον άλλο, το σίγουρο είναι ότι αφενός δεν θα μας αρέσει καθόλου και αφετέρου θα πονέσει διπλά γιατί εκεί θα καταλάβουμε πώς είχε νιώσει και ο άλλος πριν από εμάς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA