Μενού
Dragons' Den - Σάκης Τανιμανίδης
Dragons' Den - Σάκης Τανιμανίδης | @dragonsdengreece - Instagram
  • Α-
  • Α+

Ένα ακόμη ριάλιτι που παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη σεζόν είναι το «Dragons' Den». Στον ΑΝΤ1 υπάρχει θετικό κλίμα και ικανοποίηση με την τηλεθέαση αλλά και το περιεχόμενο του ριάλιτι επιχειρηματικότητας που έχει παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσελκύει λόγω του concept του και διαφημιστικά πακέτα που θεωρούνται «δύσκολα» στην εγχώρια τηλεοπτική αγορά.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σάκης Τανιμανίδης από τη θέση του παραγωγού αλλά και παρουσιαστή του ριάλιτι και ο ΑΝΤ1 είναι στην τελική ευθεία για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ενδεχομένως να υπάρξει και άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ στην πορεία καθώς ο Σάκης και οι συνεργάτες του εξετάζουν διάφορα προγράμματα για να προτείνουν στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ένα ταξιδιωτικό format παραμένει πάντα πάνω στο τραπέζι των συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών. Φυσικά, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο ΑΝΤ1 να αναθέσει στον Σάκη Τανιμανίδη την παρουσίαση κάποιου συγκεκριμένου τηλεοπτικού format.

Μένει ως έχει ο Νίκος Μάνεσης στον Alpha 

«Κλειδωμένη» θεωρείται η παραμονή του Νίκου Μάνεση στον Alpha για τα επόμενα χρόνια. Δημοσιογράφος και τηλεοπτικός σταθμός έχουν έρθει σε συμφωνία και απομένει η συνέχιση της συνεργασίας να ανακοινωθεί κάποια στιγμή επίσημα από τη διεύθυνση επικοινωνίας του Alpha.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο συμβόλαιο του δημοσιογράφου με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θα είναι για 2+1 χρόνια άλλες πως πρόκειται για κλειστό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Σε κάθε περίπτωση περιλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα αλλά και της πρωινής infotainment εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Ο Νίκος Μάνεσης με τα μέχρι στιγμής δεδομένα διατηρεί καθαρά την πρωτιά στην τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA