Μενού
Η Φαίη Σκορδά σε νυχτερινή της έξοδο
Φαίη Σκορδά | NDP
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται Νοέμβρη μήνα η μεταγραφολογία για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Τρεις είναι οι πυλώνες που δικαιολογούν το πρόωρο όσο ποτέ άλλοτε φαινόμενο που απασχολεί sites και τηλεοπτικές εκπομπές: Τα πολλά συμβόλαια που λήγουν το φετινό καλοκαίρι, τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης πολλών εκπομπών και των παρουσιαστών τους και εν τέλει η ανάγκη του ίδιου του τηλεοπτικού ρεπορτάζ να διερευνήσει προς τα που πηγαίνουν τα πράγματα γιατί πράγματι στο παρασκήνιο -τουλάχιστον σε επίπεδο ζυμώσεων, σκέψεων και συζητήσεων- υπάρχει όντως έντονη κινητικότητα.

Η Φαίη Σκορδά διανύει τη δεύτερη σεζόν της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια υπό μεγάλη πίεση δέχθηκε το καλοκαίρι να τροποποιήσει το συμβόλαιό της (Η αρχική συμφωνία ήταν παρουσίαση καθημερινής εκπομπής στο χρονικό πλαίσιο 9:00-13:00) και να μετακινηθεί στη ζώνη 12:00-14:00 αλλάζοντας αρχισυντάκτη, ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες ακόμη και τίτλο εκπομπής.

Η κίνηση δικαίωσε τον ΣΚΑΪ βλέποντας τα νούμερά του να ανεβαίνουν αισθητά στο 10:00-12:00 με τους «Αταίριαστους» όχι όμως τη Φαίη Σκορδά που φέτος και πάλι με μονοψήφιες επιδόσεις σημειώνει ελαφρά χαμηλότερα ποσοστά σε σχέση με την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν. Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Fay’s Time» που είπε «Είμαι στον ΣΚΑΪ, έχω άριστες σχέσεις» ερμηνεύτηκε από την αγορά περισσότερο ως μια κίνηση της έμπειρης παρουσιάστριας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να λήξει μόνη της στην παρούσα φάση τα μεταγραφικά σενάρια.

Ποια είναι αυτά; Το πρώτο τη θέλει να επιστρέφει στον ΑΝΤ1 το δεύτερο να μετακινείται στο Mega το επόμενο καλοκαίρι. Και στις δύο περιπτώσεις για καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο. Φυσικά ούτε από το Μαρούσι, ούτε από τη Συγγρού ούτε φυσικά και από το περιβάλλον Σκορδά υπάρχει η παραμικρή επιβεβαίωση. Το μόνο που πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι η παρουσιάστρια ανεξαρτήτως ποσοστών τηλεθέασης είναι εμπορική υπεραξία στις γυναικείες τοποθετήσεις και αυτό είναι ένα ατού που θα χρησιμοποιήσει το καλοκαίρι στις διαπραγματεύσεις της. Είτε με τον ΣΚΑΪ εάν συζητηθεί ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου της ή με όποιον άλλο ενδιαφερόμενο τηλεοπτικό σταθμό.

Βγαίνει από το «ψυγείο» το «Ορκιστείτε παρακαλώ» 

Αλλαγή δεδομένων για την επαναφορά του θρυλικού «Ορκιστείτε παρακαλώ» από τον Μάρκο Σεφερλή μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ήδη από την αρχή της φετινής σεζόν το κανάλι του Φαλήρου είχε αποφασίσει τουλάχιστον για τη σεζόν 23-24 να παγώσει την αναβίωση της κωμικής σειράς που έγινε γνωστή τη δεκαετία του 1980 (1982-1987) μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2 με Πρόεδρο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών τότε τον αείμνηστο Γιάννη Μιχαλόπουλο.

Πριν λίγες ημέρες υπήρξε ραντεβού του Μάρκου Σεφερλή με τον ΣΚΑΪ όπου και αποφασίστηκε η σειρά να «τρέξει» τη φετινή σεζόν. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει αποφασιστεί αλλά κατά πάσα πιθανότητα η επανασύσταση του τηλεοπτικού δικαστηρίου θα γίνει μέσα στον Μάρτιο. Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ήδη στα χέρια του και επεξεργάζεται τα πρώτα σενάρια ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν τα τηλεφωνήματα για δυνατές γκεστ εμφανίσεις στην κωμική σειρά αυτοτελών επεισοδίων.

Σε γκεστ ρόλο είναι βέβαιο πως θα εμφανιστεί η Ελένη Φιλίνη, η οποία στην αρχική σειρά ήταν μόνιμη στο καστ υποδυόμενη τη δικηγόρο πολιτικής υπεράσπισης. Τώρα αναζητείται νέο πρόσωπο για το ρόλο αυτό όπως και για του ή της Εισαγγελέως της Έδρας. Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως εφόσον τα νούμερα του τηλεπαιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα απ’ τη δική σου» σταθεροποιηθούν σε διψήφια (ήδη συμβαίνει αυτό τις τελευταίες εβδομάδες) τότε το μαγειρικό παιχνίδι θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον «αέρα» του ΣΚΑΪ στη μεσημεριανοαπογευματινή ζώνη του σταθμού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.